Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Shakira rozzúrila dav ľudí: Nadávali jej priamo na ulici... TOTO je dôvod!

Shakira Zobraziť galériu (7)
Shakira (Zdroj: Instagram Shakira)

BARCELONA - Svojim činom ich poriadne nahnevala! Spevácka hviezda Shakira (45) momentálne prežíva náročné obdobie. Okrem toho, že sa jej rozpadol dlhoročný vzťah s futbalistom Gererdom Piquém (35), musí riešiť aj problémy so zákonom kvôli daňovým únikom. Najnovšie si proti sebe poštvala mnohých rodičov, ktorým vadilo, že umelkyňa využila svoju slávu na to, aby preskočila dlhý rad, ktorý sa vytvoril pri známej halloweenskej atrakcii v Barcelone.

Kolumbijská speváčka sa snaží na rozchod s jej dnes už bývalým partnerom Gerardom Piquém zabudnúť po svojom. Počas minulého mesiaca vydala poriadne šokujúci klip k piesni Monotónia, ktorá sa venuje práve jej zlomenému srdcu.

Shakiru mnohí ľutujú... Avšak najnovšie si proti sebe poštvala viacero ľudí. Shakira vraj rada využíva svoju popularitu. A podľa vyjadrení viacerých ľudí tak urobila aj v uplynulých dňoch pri návšteve slávnej halloveenskej atrakcie Tower Of Terror.

Aby sa tam bežný človek dostal, musí si počkať v rade približne hodinu a pol. To sa zrejme slávnej umelkyni nechcelo, a tak spolu so synmi Milanom (9), Sashom (7) a ochrankármi rozhodli, že čakanie v rade jednoducho vynechajú.

To sa pochopiteľne nepáčilo ľuďom, ktorí museli čakať. Podľa očitých svedkov sa hudobníčke ušlo aj niekoľko nadávok. Celej situácii nepomohli ani organizátori, ktorí povedali, že dovnútra pustia koho chcú. Medzi ľuďmi, ktorí celý tento incident videli, bola aj miestna novinárka Silvia Taulés. Tá v rozhovore pre Socialité spochybnila výchovu speváčky. 

„Aký príklad dala týmto chovaním svojím deťom? Už od takto mladého veku sa naučia, že takéto správanie je normálne, aj keď to vôbec nie je potrebné," povedala novinárka, ktorá na svojom účte na sociálnej sieti Twitter pridala fotku Shakiry, ktorá vznikla počas spomínanej udalosti.

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu