Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fenomenálny kostým Heidi Klum: Na Halloweena bola za obriu DÁŽĎOVKU… Rozhovory dávala POLEŽIAČKY!

Heidi Klum je známa svojimi výraznými halloweenskymi kostýmami. Zobraziť galériu (3)
Heidi Klum je známa svojimi výraznými halloweenskymi kostýmami. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Topmodelka Heidi Klum (49) je známa svojimi premakanými kostýmami. A nesklamala ani tento rok - na svoju 21. výročnú halloweensku párty v Sake No Hana v New Yorku prišla v kostýme obrej dážďovky. Na háčiku si ju viedol jej manžel Tom Kaulitz (33), ktorý bol prezlečený za rybára. Ešte aj rozhovory blondínka rozdávala poležiačky!

Heidi Klum je veľkou milovníčkou Halloweenu, to napokon prezrádza aj fakt, prečo nemecká topmodelka každý rok organizuje mega párty pre smotánku v kostýmoch. A ona sama je vždy najväčšou ozdobou tohto podujatia. V minulosti prišla ako princezná Fiona, vlkodlak z Jacksonovho videoklipu Thriller či sexi Jessica Rabbit. 

A nesklamala ani tento rok. Tentokrát kráska všetkým vyrazila dych kostýmom obrej dážďovky. Od hlavy po päty zahalená v prerastenom obrúčkavcovi slávnu topmodelku absolútne nepripomínala. Dokonca aj oči jej prekrývali žlté kontaktné šošovky. Heidi svoj kostým vyšperkovala do dokonalosti aj prezentáciou, kedy neváhala rozhovory rozdávať - ako sa na správneho červíka patrí - poležiačky.

Fenomenálny kostým Heidi Klum:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Fenomenálny kostým Heidi Klum:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Jej manžel Tom Kaulitz sa doladil k svojej polovičke a prezliekol sa za strašidelného rybára bez oka. S udicou na červenom koberci si tak blondínku zavesil na háčik. Dlho však Heidi v nepohodlnom kostýme nepobudla. Po chvíľke parády sa vyzliekla do priesvitného trblietavého body a jej predchádzajúcu podobu pripomínali len zbytky masky na tvári. 

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu