Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Erotické zábery Deppovej dcéry (23): Prsia von, roztiahnuté nohy…. Fúha, TATO NEPOZERAJ!

Lily-Rose Depp si zahrala v seriáli The Idol. Zobraziť galériu (4)
Lily-Rose Depp si zahrala v seriáli The Idol. (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Dcéra hollywoodskej hviezdy Johnnyho Deppa (59) a francúzskej speváčky Vanessy Paradis (49), 23-ročná Lily-Rose, ide v otcovych stopách. Strihla si úlohu v seriáli Idol po boku slávneho speváka The Weeknda (32). A hneď tam mala aj erotickú scénu. Zahalená len do saténového župana s podväzkami tam rozťahovala nohy dokorán... Fúha, TATO nepozeraj!

O tom, že mladá Lily-Rose Depp má dokonalé krivky, pravidelne dokazuje nielen na sociálnej sieti Instagram, ale aj na móle. Okrem modelingu sa však krásna plavovláska živí aj herectvom. Najnovšie si zahrala v seriáli The Idol popovú speváčku Jocelyn, ktorá sa zapletie s majiteľom nočného klubu. Toho stvárňuje rovnako slávny spevák The Weeknd. 

Erotické zábery Deppovej dcéry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HBO)

No a hneď si tam Lily-Rose strihla aj poriadne erotickú scénu. Zahalená len v červenom saténovom župančeku, z ktorého jej vyliezali prsia, bez podprsenky s čiernymi miniatúrnymi nohavičkami a podväzkami... Najprv na stoličke a potom priamo na stole tam rozťahovala nohy dokorán. Mužskí diváci si bez pochýb prišli na svoje, no slávny tato... TY NEPOZERAJ!

Erotické zábery Deppovej dcéry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HBO)

Viac o téme: Johnny DeppVanessa ParadisLily-Rose Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu