Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dráma v divadle: Náhla smrť známej herečky (†61)… Skolabovala v zákulisí, už sa neprebrala!

LONDÝN - Umelecký svet prežíva obrovský smútok! Na verejnosť sa dostala informácia, že navždy odišla uznávaná britská herečka Josephine Melville (†61). Zomrela náhle, vo štvrtok po odohratom predstavení v zákulisí divadla. Aj napriek rýchlemu zásahu zdravotníkov sa ju oživiť nepodarilo.

Josephine Melville, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka úlohe v britskom seriáli EastEnders, ešte vo štvrtok odohrala celé predstavenie NineNight v divadle Nottingham Playhouse. Po ukončení hry jej však náhle prišlo zle a v zákulisí skolabovala. Ako divadlo informovalo, herečku okamžite ošetrili záchranári aj zdravotník z publika. No, bohužiaľ, oživiť sa ju už nepodarilo. 

Čo presne sa umelkyni stalo, nie je známe, rovnako ako príčina jej smrti. „S hlbokým zármutkom oznamujeme, že včera večer herečka Josephine Melville zomrela v zákulisí Nottingham Playhouse po predstavení hry NineNight, v ktorej účinkovala. Naše myšlienky a hlboká sústrasť sú s jej rodinou a blízkymi,“ informovalo divadlo v sociálnej sieti Twitter. 

Josephine Melville, ktorá sa narodila v britskom Essexe, stvárnila úlohy v seriáloch EastEnders, The Bill či Casualty, no zahrala si aj viacero divadelných úloh. „Je mi potešením a cťou, že som s tebou mohla pracovať, Josephine. Odpočívaj v pokoji. Naša NineNight rodina je bez teba stratená,“ zverejnila zarmútená kolegyňa. 

Viac o téme: Josephine Melville
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu