Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Slávna herečka pútala pozornosť svojimi PRSIAMI: Oj, ale ICH má natlačené… Vieš v tom vôbec dýchať?!

Jurnee Smollett strhávala pohľady všetkých prítomných. Zobraziť galériu (6)
Jurnee Smollett strhávala pohľady všetkých prítomných. (Zdroj: Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - V pondelok večer sa v Los Angeles konal už 29. ročník podujatia ELLE Women in Celebration. A nenechalo si ho ujsť množstvo známych tvárí. Medzi nimi aj herečka Jurnee Smollett (36). No hoci prišla nahodená v čiernych, zdanlivo jednoduchých šatách, pohľady všetkých prítomných pútala svojimi prsiami. Och, ale ich má natlačené... Vie v tom vôbec dýchať?!

V pondelok večer sa v Los Angeles konal 29. ročník podujatia ELLE Women in Celebration. Ide o galavečer, na ktorom vedenie dánskeho časopisu udeľuje ceny ženám za výnimočný prínos v jednotlivých oblastiach. Podujatie prilákalo obrovské množstvo známych tvárí... Medzi nimi aj herečku Jurnee Smollett. 

Sympatická tmavovláska, ktorá svoju kariéru začala ešte ako dieťa v sitkomoch Plný dom či On Our Own, dorazila do spoločnosti v čiernych trblietavých šatách po lýtka. A hoci na prvý pohľad pôsobili jednoducho, stačilo očami zájsť do oblasti hrudníka a... Jej napratané prsia v hlbokom výstrihu doslova vyrážali dych. 

A zdá sa, že aj jej samej. Naozaj to pôsobilo tak, že charizmatická herečka ani nedokáže dýchať. Jej vnady boli totiž úplne stlačené a spod lemu šiat doslova pretekali. Veď pozrite sami!

Jurnee Smollett
Zobraziť galériu (6)
Jurnee Smollett  (Zdroj: Jordan Strauss/Invision/AP)

Viac o téme: Jurnee Smollett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu