Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zostarnutý Gladiátor (58) sa pochválil sexi frajerkou (31): Pozrite, ako zamilovane na neho hľadí!

Russel Crowe Zobraziť galériu (8)
Russel Crowe

RÍM - Darí sa mu v práci, i v súkromí! Herec Russell Crowe (58), ktorý sa do sŕdc mnohých vryl ako Maximus v legendárnom počine Gladiátor, už dávno nemá postavu charizmatického bojovníka... Avšak jeho 31-ročná partnerka Britney sa rozhodne nesťažuje. Dôkazom sú aj zábery zo slávnostnej premiéry, na ktorej vôbec prvýkrát pózovali ako zamilovaný pár.

V Ríme počas uplynulého víkendu odštartoval filmový festival, v rámci ktorého bol predstavený aj počin s názvom Poker Face. Ústrednú postavu v ňom stvárnil Russell Crowe, ktorý sa zároveň zhostil aj réžie. A tak na červenom koberci nemohol chýbať. 

Príjemným prekvapením bolo, že po svojom boku mal svoju frajerku Britney. Išlo tak vôbec o prvú spoločenskú udalosť, na ktorej sa ukázali ako pár. 

Russell Crowe so svojou partnerkou Britney.
Zobraziť galériu (8)
Russell Crowe so svojou partnerkou Britney.  (Zdroj: profimedia.sk)

Britney zdá sa očarila aj primátora Ríma - Roberta Gualtieriho.
Zobraziť galériu (8)
Britney zdá sa očarila aj primátora Ríma - Roberta Gualtieriho.  (Zdroj: profimedia.sk)

Russell Crowe bol od apríla 2003 ženatý s Danielle Spenecer, s ktorou má dvoch synov - Charlesa a Tennysona. Rozišli sa v roku 2012, avšak súd ich defintívne rozviedol až o šesť rokov neskôr. O romániku s Britney sa špekulovalo už dlhšie. Zoznámili sa zrejme v roku 2013 počas nakrúcania filmu Broken City. Kráska sa v tom čase ešte venovala herectvu, teraz je realitna maklérka. V novembri 2020 sa potvrdil ich vzťah, keď ich paparazzi nafotili, ako si počas hrania tenisu dali bozk na ústa. 

Viac o téme: Russel Crowe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu