Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legendárny Gladiátor s mladou kočkou: Preboha! Vyzerá príšerne

Russell Crowe vo filme Gladiátor. Zobraziť galériu (10)
Russell Crowe vo filme Gladiátor.

SYDNEY - Kam zmizol jeho šarm?! Keď sa povie Russell Crowe (56) hádam každý si vybaví nebojácneho a charizmatického fešáka z úspešného počinu Gladiator. Pribúdajúce roky sa však na zovňajšku známeho herca nepekne podpísali. Pred pár dňami ho nafotili paparazzi a veru, nejedna fanúšička pri pohľade na zábery zaplače.

Šoubiznis je plný hviezd, ktoré na svoj vek vôbec nevyzerajú. Je celkom bežné, že päťdesiatničky nás ohurujú sexi postavičkami a aj mnohí slávni chlapi dbajú o to, aby boli stále atraktívni. Nájdu sa však tiež jedinci, ktorí svoj vzhľad príliš neriešia. A herec Russell Crowe k nim rozhodne patrí.

Hviezda filmu Gladiátor totiž už pár rokov bojuje s kilami navyše. Veľké brucho nešlo prehliadnuť ani pred pár dňami, keď sa herec vybral hrať tenis. Na šarme mu vôbec nepridávajú ani dlhšie vlasy zopnuté do chvosta, či hustá šedivá brada. 

Zaujímavé je, že Russellovi robila spoločnosť výrazne mladšia plavovláska. Podľa medializovaných informácií išlo o 30-ročnú kolegyňu menom Britney Theirot, s ktorou si v roku 2013 zahrali v počine Broken City. Ich vzťah je vraj len priateľský. 

Russell Crowe bol v rokoch 2003-2018 ženatý s Danielle Spencer, s ktorou má dve deti. 

Russell Crowe má veru od charizmatického fešáka ďaleko. Tenis však hráva s touto 30-ročnou blondínkou.
Zobraziť galériu (10)
Russell Crowe má veru od charizmatického fešáka ďaleko. Tenis však hráva s touto 30-ročnou blondínkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

  

Viac o téme: Russell Crowe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu