Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezdny Russell Crowe (58) a jeho sexi frajerka (39) prekvapili: TAJNÁ SVADBA v Ríme?!

Russell Crowe so svojou láskou Britney. Zobraziť galériu (5)
Russell Crowe so svojou láskou Britney. (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM - Spečatili svoju lásku svadbou? Len pred pár dňami sa herec Russell Crowe (58) postaral o poriadny rozruch, keď na červený koberec vôbec prvýkrát priviedol svoju partnerku - Britney Theriot (39). Aktuálne sa o dvojici hovorí opäť... Prsteň na jej ruke totiž naznačuje, že by z nich už mohli byť manželia!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Russell Crowe je zamilovaný. Po rozvode s Danielle Spencer, s ktorou má dvoch synov, našiel šťastie po boku rovnako atraktívnej, avšak výrazne mladšej blondínky. Hoci sa s Britney Theriot stretávali zrejme už dlhšie, svoj vzťah v podstate potvrdili, keď ich v novembri 2020 nafotili paparazzi, ako si na tenisových kurtoch dali bozk.

Zamilovaný párik má za sebou už ale aj svoju premiéru na červenom koberci. Stalo sa tak pri príležitosti premiéry filmu Poker Face, ktorý Russell Crowe režíroval a zhostil sa aj hlavnej úlohy. Britney po jeho boku priam žiarila a rozdávala úsmevy na všetky strany. 

Prominentná dvojica sa stále zdržiava v Taliansku, kde Russell pracuje na svojom novom filme s názvom The Pope´s Exorcist. A podľa medializovaných informácií, si herec popri práci našiel čas aj na veľký krok vo svojom súkromí. Povráva sa totiž, že sa v tajnosti so svojou mladšou frajerkou oženil. 

Týmto dohadom nahráva aj fakt, že ruku blonďavej krásky najnovšie zdobí prsteň pripomínajúci obrúčku. (FOTO nájdete TU!)„Britney sa ani nesnažila ten prsteň nejako skryť, keď pred hotelom zdravila fanúšikov. Pri pohľade na ňu je vidno, že je veľmi šťastná. Priam žiarila,” uviedol pre New Idea zdroj, ktorý sa nazdáva, že Russell a Britney sú už manželia. Média slávneho herca oslovili, aby sa k týmto dohadom vyjadril. Zatiaľ však mlčí.

Viac o téme: Russell CroweBritney Theriot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu