Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Paparazzi FOTO slávnej herečky: Ženy, toto vám zdvihne sebavedomie!

Kate Hudson Zobraziť galériu (11)
Kate Hudson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takto ju na červenom koberci rozhodne neuvidíte! Kate Hudson (43) patrí medzi tie tváre šoubiznisu, ktoré netreba vôbec predstavovať. Kedykoľvek sa táto herečka objaví v spoločnosti, vždy vyzerá tip-top. V súkromí je to však žena, ako každá iná. Neveríte? Pozrite!

Neumyté vlasy, ani štipka mejkapu, ale s úsmevom na tvári! Slávne tváre bežne vidíme na červenom koberci, či na titulných stránkach prestížnych magazínov. To v nás občas vyvoláva dojem, že sú jednoducho vždy dokonalé. Mimo svetiel reflektorov sú však aj oni len bežnými smrteľníkmi z mäsa a kostí. 

Kate Hudson
Zobraziť galériu (11)
Kate Hudson  (Zdroj: SITA)

Neraz to dokazujú zábery bulvárnych fotografov. Tí suú priam nadšení, keď sa im podarí úlovok v podobe nejakej neupravenej slávnej krásky. Pred pár dňami natrafili napríklad na herečku Kate Hudson, ktorá sa vybrala navštíviť priateľov. 

Blondínka, ktorá s môže pochváliť výstavnou postavičkou, mala na sebe džínsy, voľný sveter a bolo jasné, že úprave svojho zovňajška sa príliš nevenovala. No povedzte úprimne, spoznali by ste v nej svetovú hviezdu?

Kate Hudson
Zobraziť galériu (11)
Kate Hudson  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu