Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka vzala syna do spoločnosti: To je ale fešák!

Kate Hudson Zobraziť galériu (7)
Kate Hudson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - O nápadníčky určite nemá núdzu! Slávni rodičia nie je to jediné, čím Ryder Robinson (18) dokáže zaujať. Syn slávnej herečky Kate Hudson (43) a jej bývalého partnera - hudobníka Chrisa Robinsona (55) je totiž ozajstný fešák. Veď, pozrite!

Pred pár dňami sa v New Yorku konalo podujatie United Nations gala, ktorého sa zúčastnila aj herečka Kate Hudson. Na sebe mala biele šaty, v ktorých už tradične vyzerala skvele. Oveľa viac, než svojím vzhľadom, však tentokrát pútala pozornosť vďaka tomu, kto jej robil spoločnosť. 

Kate Hudson so synom
Zobraziť galériu (7)
Kate Hudson so synom  (Zdroj: profimedia.sk)

Blondínka totiž vzala do spoločnosti svojho 18-ročného syna Rydera. Ten sa prominentným rodičom ozaj vydaril a niet pochýb, že o ňom ešte budeme počuť. Mladík sa netají tým, že by rád kráčal v otcových šľapajách a chce byť rockovou hviezdou. Kate zase rada vyzdvihuje jeho zmysel pre humor, čo zrejme zdedil po nej. 

Ryder je šťastne zamilovaný. Jeho láskou je 19-ročná herečka Iris Apatow. 

Kate Hudson a Chris Robinson boli manželia v rokoch 2000 - 2007. Herečka potom randila s hudobníkom menom Matthew Bellamy, ktorému v roku 2011 porodila syna menom Bingham. V roku 2016 sa dala dokopy s aktuálnym partnerom, ktorým je Danny Fujikawa. S ním má 4-ročnú dcérku Rani. 

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu