Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi modelka na módnej šou: Mala zrejme naponáhlo… ZABUDLA SI SI TRIČKO!

Lori Harvey Zobraziť galériu (6)
Lori Harvey (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Americká modelka Lori Harvey (25) vie, že ak na obdiv vystaví svoj dekolt, dokáže si tým zaručiť požadovanú pozornosť. Riadi sa tým teda vždy, keď sa chystá do spoločnosti. Najnovšie sa objavila na módnej šou Toma Forda a... A zdá sa, že pred odchodom z domu mala naozaj naponáhlo. Vyzeralo to totiž, že si zabudla obliecť tričko!

New York Fashion Week je obrovskou udalosťou, ktorú si nenechá ujsť nikto, kto má rád módu. K takým sa bez pochýb radí aj 25-ročná modelka Lori Harvey. Pri vymýšľaní svojho stylingu, v ktorom sa v spoločnosti objavila, sa však veľmi nezapotila. Kombinovať totiž toho veľa nemusela. 

Na módnu šou totiž dorazila v kostýme a... Tam jej outfit skončil. Vyzeralo to doslova, že sa pri odchode z domu ponáhľala a na jednu podstatnú časť zabudla - na tričko. Je pravdou, že kostým bez topu nosí veľa žien, no svoje intímne partie si poistia aspoň tak, že si sako zapnú.

Vyzerá to potom len ako hlboký výstrih. No Lori svojim prsiam nechala voľný výbeh. Stačil tak jeden nekontrolovaný pohyb a všetkým by sa naskytol pohľad na jej úplne nahé vnady.

Sexi modelka na módnej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lori Harvey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu