Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Promi mamina vyrazila do nočných ulíc V PODPRSENKE: Šialené, ako vyzerá MESIAC po pôrode!

Leona Lewis Zobraziť galériu (5)
Leona Lewis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Akoby ani nebola tehotná! Speváčka Leona Lewis (37) sa koncom júla stala mamičkou. Svojmu prvorodenému dieťatku spolu s partnerom dali meno Carmel Allegra. V týchto dňoch si novopečení rodičia odbehli od povinností a dopriali si rande. Fotkami z neho sa umelkyňa pochválila na sociálnej sieti Instagram. Pozrite sa, ako brutálne vyzerala!

Hovorí sa, že ženy by pri starostlivosti o deti nemali zabúdať ani to, aby si našli čas i na svojho partnera a ich vzťah. Speváčka Leona Lewis si je toho dobre vedomá. Spoločne s manželom Dennisom si počas víkendu vyšli na koncert speváka The Weeknda. 

So svojimi follwermi sa kráska podelila aj o to, ako vyzeral jej outfit. Novopečená mamička si na koncert obliekla nohavice s vysokým pásom, ktoré doplnila podprsenkovým topom zlatej farby a sakom. Pri pohľade na ňu znie priam neuveriteľne, že sa len nedávno stala maminou. 

FOTO: Leona Lewis si s manželom vyšla na rande a vyzerala fantasticky. Kliknutím na šípku as vám zobrazia ďalšie fotografie. 

Dennis a Leona si spoločné rande užili, hoci spomínaný koncert bol napokon zrušený. The Weeknd totiž prišiel o hlas. Prítomným fanúšikom, ktorých bolo zhruba 70-tisíc, sa priamo na mieste ospravedlnil. A hoci prisľúbil, že im vstupné bude vrátené, našli sa jedinci, čo ho vypískali. 

Viac o téme: Leona Lewis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu