Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantné odhalenie jednej z najsexi žien šoubiznisu: Spájajú ju s Bradom Pittom, ale... Je bisexuálka!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (5)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Snívajú o nej milióny mužov po celom svete! Reč je o modelke Emily Ratajkowski (31), ktorej nedávno skrachovalo manželstvo. O milostný život sexi krásky sa zaujímajú mnohí. Po dohadoch o tom, že randí s Bradom Pittom (58) sa vynorili ďalšie, prekvapivé, informácie.

Filmový producent Sebastian Bear-McClard mal doma jednu z najpríťažlivejších žien šoubiznisu. Avšak tomu akosi nestačilo a podľa medializovaných informácií bol svojej manželke Emily neverný. A vraj nie raz. Dvojica, ktorá má spolu ročného synčeka, sa teda rozvádza. 

Hádam každému je jasné, že podvádzaná modelka na ocot nezostane. Na verejnosti sa nedávno prevalilo, že randí s idolom mnohých žien - hercom Bradom Pittom. Všetko ale nasvedčuje tomu, že v tomto prípade nepôjde o nič vážne. 

Emily ale v uplynulých dňoch poriadne prekvapila intímnym priznaním. Ako informuje Page Six, vo videu na sieti TikTok totiž priznala, že je bisexuálka. Video s nadšením zdieľala aj herečka známa z počinu Pretty Little Liars - Shay Mitchell, ktorá s tiež netají tým, že ju sexuálne priťahujú nielen muži, ale aj ženy. 

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu