Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi modelku spájajú s Bradom Pittom: Paparazzi FOTO odhalili pravdu... Intímnosti v nočných uliciach!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (6)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Zrejme netušili, že majú spoločnosť! Od momentu, keď sa verejnosť dozvedela o tom, že Emily Ratajkowski (31) skrachovalo manželstvo, bolo mnohým jasné, že krásna modelka na ocot nezostane. Jej meno bolo spájané napríklad s idolom mnohých žien - hercom Bradom Pittom (58)... Bulvárnym fotografom sa krásku nedávno podarilo nafotiť, ako bozkáva v nočných uliciach.

Emily Ratajkowski sa vo februári 2018 vydala za producenta menom Sebastian Bear-McClard. Dvojici sa v roku 2021 narodil synček, ktorému dali meno Sylvester Apollo. A hoci sa zdalo, že kráska prežíva idylické obdobie, opak bol pravdou. Manžel jej bol viackrát neverný. 

Emily, ktorá má na sociálnej sieti Instagram takmer 30 miliónov followerov, bežne plní stránky bulváru. A to nielen vďaka odvážnym kreáciám, či provokatívnym príspevkom, ale tiež preto, že sa mnohí zaujímajú o jej milostný život. V uplynulých týždňoch sa vo veľkom špekulovalo, že má mať pomer so slávnym hercom Bradom Pittom. Ona sama nedávno prekvapila vyhlásením, že je bisexuálka. 

Ako ale informuje Daily Mail, v piatok večer si Emily vyšla na rande s neznámym mužom. Dvojica si dopriala chutnú večeru a po nej romantickú prechádzku. Počas nej sa v istom momente prestali ovládať a priamo na ulici sa začali vášnivo bozkávať.

Zatiaľ nevedno, kto je neznámy muž, ktorý si získal srdce známej krásky. Je však isté, že Brad Pitt to nie je a jeho identita bude pravdepodobne čoskoro odhalená. 

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu