Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Brada Pitta sa valí ďalšia špina: Jednému dieťaťu vrazil do tváre, druhé škrtil!

Brad Pitt Zobraziť galériu (5)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fakt by bol toho schopný? Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy medzi bývalými manželmi - Bradom Pittom (58) a Angelinou Jolie (47) sú poriadne napäté. Ich dlhšie trvajúce spory najnovšie "okorenili" závažné obvinenia, podľa ktorých slávny herec počas incidentu na palube lietadla jednal so svojimi deťmi zvlášť krutým spôsobom.

V amerických médiách opäť ožíva jedna z hádok Brada Pitta a Angeliny Jolie, ku ktorej došlo v roku 2016 na palube ich súkromného lietadla. Išlo o let medzi Kaliforniou a Francúzskom, kde mali vinárstvo. Hovorí sa, že práve tento osudný let sa podpísal pod rozpad ich manželstva. Slávny herec mal byť podľa všetkého agresívny nielen k svojej vtedajšej manželke, ale dokonca aj k ich deťom.   

A podľa najnovších informácií nešlo len o zvýšený hlas, ale Pitt mal svoje potomstvo fyzicky napadnúť. Zo súdných dokumentov, ktoré citujú viaceré médiá vyplýva, že Brad a Angelina sa pohádali, lebo jej vyčítal, že ju deti nerešpektujú. Hádka sa stupňovala a došlo aj na fyzické útoky. V dokumentoch dokonca stojí, že „Pitt jedno z detí udrel priamo do tváre a iné škrtil.”

Spory medzi bývalými manželmi trvajú už pár rokov. Situáciu opäť skomplikovalo to, že Brad pohnal Angelinu pred súd, lebo predala svoj podiel vo vinárstve, ktoré spolu vlastnili. V nádväznosti na to sa rozhodla odkryť detaily incidentu z lietadla, hoci pred tým podpísala zmluvu o mlčanlivosti.  

Angelina Jolie so svojimi deťmi.
Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie so svojimi deťmi.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu