Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Syn (20) Anne Heche (†53) prvýkrát prehovoril: Dojemné slová po smrti slávnej mamy!

Anne Heche so synom Homerom. Zobraziť galériu (6)
Anne Heche so synom Homerom. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - O hviezdnej herečke Anne Heche (†53) sa v posledných dňoch písalo najmä v súvislosti s jej zbesilou jazdou, po ktorej skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici. V piatok ju po dlhom a ťažkom boji odpojili z prístrojov. Správa o jej smrti zasiahla mnohých. No bez pochýb najviac jej deti. Syn Homer (20) teraz po prvýkrát verejne prehovoril!

Bol to obrovský šok, keď minulý víkend svetom obletela správa o zbesilej jazde hviezdnej herečky Anne Heche. Po uliciach Los Angeles sa rútila 140 kilometrovou rýchlosťou a absolútne nevnímala okolie. Jej šialenú cestu ukončil až náraz do rodinného domu a výbuch auta. Známa žena skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici. 

V piatok, po týždni intenzívneho boja o jej život, však lekári a blízki usúdili, že bude najrozumnejšie jej trápenie ukončiť a odpojili ju od prístrojov. Jej mozog bol totiž nenávratne poškodený. K jej šokujúcemu odchodu z tohto sveta sa vyjadrili mnohí - jej kolegovia, dokonca aj majiteľka rodinného domu, do ktorého herečka vpálila. 

Teraz sa však po prvýkrát verejne vyjadril aj jej 20-ročný syn Homer. „Môj brat Atlas a ja sme prišli o mamu. Po šiestich dňoch takmer neznesiteľných emocionálnych výkyvov mi zostal hlboký a slovami neopísateľný smútok. Dúfam, že mamu už nič nebolí a začína si užívať to, čo si rád predstavujem ako nekonečnú slobodu,“ vyjadril sa starší syn. 

Vyjadril sa tiež, že si veľmi váži podporu, ktorú mu v uplynulých dňoch vyjadrili fanúšikovia, priatelia a príbuzní a veľmi im ďakuje. „Som vďačný za ich priazeň, za podporu môjho otca Coleyho a mojej nevlastnej mamy Alexi, ktorí mi naďalej zostávajú obrovskou oporou. Odpočívaj v pokoji, mami, milujem ťa, Homer,“ odkázal mame do neba. 

Syn (20) Anne Heche
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Anne Heche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu