Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Majiteľka domu, do ktorého vpálila zosnulá Anne Heche (†53): Verejne prehovorila… Odkaz pozostalým!

Anne Heche Zobraziť galériu (10)
Anne Heche (Zdroj: SITA/Facebook)

LOS ANGELES - V piatok svet obletela smutná správa o tom, že hviezdna herečku Anne Heche (†53) zomrela. Po týždni márneho boja o jej život sa ju lekári rozhodli odpojiť od prístrojov. Do nemocnice sa blondínka dostala minulý víkend po šialenej jazde, ktorú ukončila v stene rodinného domu. Jeho majiteľka len deň poherečkinej smrti verejne prehovorila. Pozostalým poslala odkaz!

Minulý víkend sme na Topkách informovali o zbesilej jazde americkej herečky Anne Hechce. Po uliciach Los Angeles sa rútila 140 kilometrovou rýchlosťou a absolútne nevnímala okolie. Nabúrala do garáže, zaradila spiatočku a vo svojej šialenej ceste pokračovala ďalej. Ukončil ju až náraz do rodinného domu a výbuch auta. 

Požiar sa rozšíril aj na spomínaný dom a hoci samotný náraz blondínke neublížil, oheň mal pre ňu fatálne následky. S rozsiahlymi popáleninami a nadýchaná splodinami skončila v nemocnici, kde týždeň ležala v kóme. Jej stav bol veľmi vážny a hoci srdce stále bilo, jej mozog bol nenávratne poškodený. Lekári sa preto v piatok rozhodli, že ju odpoja od prístrojov. 

Majiteľka domu, do ktorého herečka narazila sa doteraz k incidentu nevyjadrovala. Až deň po smrti zverejnila verejné vyhlásenie. Poslala aj odkaz pozostalým. „Správa o odchode Anne Heche je zdrvujúca. Jej rodina, priatelia a najmä jej deti naozaj utrpeli veľkú stratu a ja s nimi súcitím. Celá táto situácia je tragická a naozaj niet slov. Všetkým pozostalým posielam lásku,“ povedala vo videu.

Majiteľka domu, do ktorého
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Fox 11 Los Angeles)

Jej, ani dvom psom a korytnačke, ktoré sa v tom čase nachádzali v dome, sa našťastie nič nestalo. Napriek tomu jej nehoda spôsobila traumu a obrovské škody na majetku. Hnev však nepociťuje. Jej susedia sa jej však snažia pomôcť aspoň s financiami na opravu - herečkino auto totiž prešlo takmer celým domom a okamžite začalo horieť.

Na stránke GoFundMe preto vytvorili verejnú zbierku. A za krátky týždeň sa jej viac ako 3 tisíc darcov vyzbieralo sumu 170 tisíc dolárov. Navyše je pravdepodobné, že s odškodným bude musieť prísť aj Hecheovej rodina. 

Viac o téme: Anne Heche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu