Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Miesto posledného odpočinku zosnulej Anne Heche (†53) odhalené: Pochovajú ju vedľa hollywoodskych hviezd!

Anne Heche Zobraziť galériu (10)
Anne Heche (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dva týždne po tom, čo herečku Anne Heche (†53) odpojili od prístrojov, sú známe aj detaily miesta jej posledného odpočinku. Slávna Američanka zomrela po tom, ako svojím autom vletela do jedného z domov v Los Angeles. To následne explodovalo a odvtedy ju pri živote držali len prístroje.

Na začiatku augusta sme vás na Topkách informovali o zbesilej jazde herečky Anne Heche, ktorá vrazila do domu. Jej auto následne explodovalo a hviezda upadla do kómy. Z tej sa už neprebrala a lekári ju 12. augusta odpojili od prístrojov.

Podľa informácii magazínu E! News, ktorý získal úmrtný list zosnulej herečky, bolo jej telo spopolnené 18. augusta. Už o pár dní bude Anne pochovaná. Stane sa tak na Hollywood Forever Cemetery v Los Angeles.

Na tomto mieste je pochovaných viacero hollywoodskych hviezd. Zároveň patrí medzi najnavštevovanejšie turisitické miesta nielen mesta, ale aj celého štátu California. Medzi najznámejšie mená, ktoré tu našli posledný opdočinok, patria napríklad Judy Garland, Cecil B. DeMille, Rudolph Valentino alebo Mickey Rooney.

Miesto posledného odpočinku zosnulej
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Profimedia)

Koroner určil ako príčinu smrti vážne popáleniny a zlyhanie dýchania. Matka dvoch detí takisto utrpela zlomeninu hrudnej kosti. Herečku a držiteľku ceny The Emmy odpojili od prístrojov 12. augusta.

Viac o téme: Anne Heche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu