Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka Anne Heche (†53) zahynula po hororovej nehode: 9 mesiacov po smrti má konečne svoj hrob!

Anne Heche Zobraziť galériu (9)
Anne Heche (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Keď sa v médiách objavili prvé správy o tom, že herečka Anne Heche (†53) v plnej rýchlosti vpálila do domu a jej auto začalo horieť, hádam každý bol v šoku. Lekári ju síce istý čas udržiavali na prístrojoch, ale to len kvôli tomu, aby sa zistilo, či jej orgány sú vhodné na darcovstvo. Zhruba 9 mesiacov od smrti je konečne známe ako vyzerá miesto jej večného odpočinku.

Anne Heche mala na konte účinkovanie vo viacerých filmoch a seriáloch. Spomenúť možno napríklad počiny Vrtieť psom, 6 dní a 7 nocí, či Muži na stromoch a Polícia Chicago. Pomerne pestrý bol aj jej milostný život. Dvojnásobná matka napríklad tvorila pár so slávnou moderátorkou Ellen DeGeneres. Sympatická blondínka však mala svojich démonov, s ktorými dlhodobo bojovala. Aj v čase nehody bola vraj pod vplyvom kokaínu. 

Herečku odpojili lekári od prístrojov v auguste minulého roka. A hoci už vtedy bolo známe, že urna s jej ostatkami bude uložená na Hollywood Forever Cemetery v Los Angeles, doposiaľ tam nemala pamätnú tabuľu... V nedeľu sa to ale zmenilo. 

„Všetkých milovala vášnivo a hlboko. Jej deti ďakujú všetkým za podporu a lásku, ktorou v týchto ťažkých časoch prechádzajú. Sú radi, že si môžu svoju matku takto uctiť práve v Deň matiek,” uviedol zástupca rodiny pre TMZ

Slávna herečka Anne Heche
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Slávna herečka Anne Heche
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Miesto večného odpočinku je miestom, kde je pochovaných viacero hollywoodskych hviezd. Zároveň patrí medzi najnavštevovanejšie turistické miesta nielen mesta, ale aj celého štátu California. Medzi najznámejšie mená, ktoré tu našli posledný odpočinok, patria napríklad Judy Garland, Cecil B. DeMille, Rudolph Valentino alebo Mickey Rooney.

Viac o téme: Anne Heche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu