Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Megan Fox a Kardashianka DRÁŽDIA novými fotkami: Podprsenka, tangá a… Veľmi LACNÉ PÓZY!

Megan Fox Zobraziť galériu (12)
Megan Fox (Zdroj: Instagram K.K./M.F.)

LOS ANGELES - Vedia ako zaujať! Megan Fox (36) a Kourtney Kardashian (43) sa vďaka svojim partnerom stali veľmi dobrými kamarátkami. Minulý rok spolu polonahé pózovali pre odevnú značku Kim Kardashian (41) a včera pridala mladšia z dvojice na svoj Instagram fotky, na ktorých obe pózujú v poriadne horúcich pózach.

Megan Fox včera na svojom Instagrame zdieľala niekoľko fotografii so svojou kamarátkou Kourtney Kardashian. Spoznali sa vďaka svojim partnerom. Kým po boku Megan sa objavuje americký rapper Machine Gun Kelly (32), Kourtney tvorí pár s bubeníkom Travisom Barkerom (46). Obaja hudobníci sú si takisto blízkymi priateľmi.

Galéria: Kourtney Kardashian

Spomínané zábery nafotil celebritný kaderník Andrew Fitzsimons. Obe dámy pózovali na toalete a predviedli poriadne horúce scény, ktoré Megan v krátkosti okomentovala na svojom Instagrame. „Mali by sme si založiť OnlyFans?" napísala herečka. 

Fotky vznikli minulý rok popri fotení pre odevnú značku Skims, ktorú spoluvlastní Kim Kardashian. Samozrejme, ani vtedy nebola núdza o ich polonahé telá. To už však prebehlo v profesionálnejšom prostredí.

Galéria: Megan Fox

Megan sa s Machinom dala dokopy v roku 2020 počas natáčania filmu Midnight in the Switchgrass, v ktorom si obaja zahrali. S jej bývalým manželom Brianom Greenom sa rozviedla tesne predtým, ako našla lásku po boku rappera. Všetky tri deti má práve s jej exmanželom, konkrétne synov Noaha (9), Bodhiho (8) a Journey (5).

V rovnakom roku ako Megan si našla svoju aktuálnu lásku aj Kourtney Kardashian. Tá sa dala dokopy s bubeníkom Travisom Barkerom, ktorého poznala viac ako 15 rokov a boli dobrí kamaráti a susedia. V máji tohto roka sa dvojica zosobášila a na svadbe nechýbali ani Meghan a Machine.

Viac o téme: Megan FoxKourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu