Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Herečka po 50-ke šokuje: Založila si OnlyFans a… Novinárov pozvala na (polo)NAHÉ fotenie na pláži!

Rena Riffel si založila profil na OnlyFans. Zobraziť galériu (6)
Rena Riffel si založila profil na OnlyFans. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - O platformu OnlyFans, ktorá má povesť stránky pre dospelých, čoraz častejšie prejavujú záujem aj verejne známe tváre. Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosť dostala informácia, že tam svoje fotky predáva herečka Denise Richards (51). No a najnovšie sa k nej pridala aj 53-ročná kolegyňa Rena Riffel. A na svoje prvé sexi fotenie dokonca prizvala aj novinárov!

Pôvodne platforma OnlyFans síce vznikla pre umelcov - prostredníctvom nej ich fanúšikovia mohli podporovať... No nakoniec nabrala úplne iný smer. Začali ju využívať ženy a muži na predaj svojho pikantného obsahu. Dnes má preto povesť stránky pre dospelých. O to väčším prekvapením je, keď sa na verejnosť dostane informácia, že si tam založila profil nejaká známa tvár. 

V lete sa písalo najprv o dcére Sami a neskôr aj o bývalej manželke Charlieho Sheena, herečke Denise Richards. No a najnovšie sa do skupiny hviezdnych "onlyfansiek" pridala aj Rena Riffel. 53-ročná herečka si zrejme povedala, že nikdy nie je neskoro a zjavne plánuje na tejto platforme rozbehnúť prosperujúcu kariéru. 

Svedčí o tom spôsob, akým o svojej pikantnej novinke informovala. Blondínka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostal vďaka filmu Showgirls z roku 1995, totiž na svoje prvé erotické fotenie prizvala aj novinárov. Na pláži v Malibu si potom strihla sériu fotiek v plavkách... Najprv aj s bielym tielkom a potom aj hore bez. Fúha!

Herečka po 50-ke šokuje:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rena Riffel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu