Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Promi pár pobúril kresťanov: Pri pohľade na TOTO mnohých takmer porazilo!

Megan Fox a Machine Gun Kelly Zobraziť galériu (8)
Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Známa dvojica týmto nahnevala mnohých fanúšikov... Herečka Megan Fox (36) a rapper Machine Gun Kelly (32) si užívajú život a svoj vzťah naplno. A dokázali to aj počas Halloweenu. V uplynulých dňoch sa hviezdny pár predviedol vo viacerých kostýmoch. Avšak istou kombináciou poriadne nahnevali kresťanov, ktorí majú pocit, že dvojica takto zhadzuje ich vieru.

Prominentná dvojica počas Halloweenu poriadne popustila uzdu svojej fantázii. Ako sme vás už informovali, počas víkendovej párty sa hviezdna Megan Fox predviedla ako verná kópia legendárnej Pamely Anderson. Jej milenec zase stvárnil búrliváka Tommyho Lee. 

A kým ako Pam a Tommy hádam každého nadchli, ďalším prevlekom už až tak veľmi neohúrili. Isté ale je, že šokovať sa im teda podarilo. Machine Gun Kelly sa totiž prezliekol za kňaza a Megan mala na sebe provokatívny kostým, pričom na kolenách kľačí pri jeho nohách. Pohľad na toto pobúril viacerých. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Dvojica tak na sociálnych sieťach musela čeliť veľkej spŕške vyčítavých komentárov. „Čo sa to deje s dnešnou kultúrou? Prečo je zlé obliecť sa ako Indián ale robiť si srandu z katolíkov je v poriadku? Je to absolútne odporné a urážlivé," napísal jeden z komentujúcich.

„Prečo všetky celebrity zosmiešňujú kresťanstvo? A prečo všetci tak veľmi nenávidite Boha? Mám taký pocit, že diabol naozaj existuje," pridal sa ďalší. „Všimol som si, že kresťanstvo je jediné náboženstvo, ktoré je verejne strápňované a ľuďom to príde vtipné," doplnil ďalší. Vy máte aký názor?

Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu