Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Módny ÚLET slávnej krásky: Rifle za kopec peňazí, ale… Vyzerá, akoby po nej PREŠLA KOSAČKA!

Chiara Ferragni sa predviedla v skutočne extravagantnom kúsku. Zobraziť galériu (7)
Chiara Ferragni sa predviedla v skutočne extravagantnom kúsku. (Zdroj: Instagram Ch.F.)

MILÁNO - Fúha! Chiara Ferragni (35) je známou talianskou blogerkou, podnikateľkou aj módnou návrhárkou. Jej extravagantnú kolekciu oblečenia a doplnkov si môže kúpiť aj široká verejnosť. No aj ona sama siaha po výraznejších kúskoch. Najnovšie sa na sociálnych sieťach predviedla v skutočne bizarných rifliach. Vysolila za ne kopec peňazí, ale... Vyzerá, akoby po nej prešla kosačka!

Na takýto kúsok treba odvahu! Sympatická Chiara Ferragni je známa svojou vášňou pre módu a zdravý životný štýl. No hoci nikdy nepatrila medzi bacuľky, sama sa pred rokmi priznala ku chybičke krásy, ktorá ju dlho hnevala - tuk na bokoch. No aj tej sa jej podarilo zbaviť a dnes svoje krivky hrdo vystavuje na obdiv. 

Nedávno sa napríklad predviedla v rifliach, ktoré viac odhaľujú ako zahaľujú. Nohavice od značky Mugler, ktorých cena je viac ako 600 eur, totiž pôsobia, akoby sa ešte pred ich oblečením omylom dostali pod kosačku. O teplotný komfort sa ich nositeľovi rozhodne nepostarajú - ani spredu a zozadu ani náhodou.

Módny ÚLET slávnej krásky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: fashion.mugler.com)

Navyše aj nosenie spodnej bielizne pod nimi musí byť obtiažne. Jeansy totiž disponujú asymetrickými výstrihmi pozdĺž celých nohavíc a dvomi veľkými rovno na zadku. Blondínka si mohla do ulíc vyjsť v tangách a efekt by bol taký istý. Veď uznajte sami!

 

Viac o téme: Chiara Ferragni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu