Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Známu Talianku zradil výstrih: Jej bradavka... Au!

Chiara Ferragni Zobraziť galériu (6)
Chiara Ferragni (Zdroj: Instagram)

BENÁTKY - (Ne)chcené odhalenie! Chiara Ferragni (32) je jednou z najúspešnejších blogeriek a miluje ju nielen online svet. Úspešná blondínka nedávno natočila dokument o svojom živote, ktorý mal premiéru na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach. Kráska sa na červenom koberci predviedla v krásnych šatách, pod ktoré si nedala podprsenku. To sa jej vypomstilo a ukázala viac, než mala v pláne.

Ubehlo desať rokov od chvíle, čo Chiara Ferragni rozbehla svoj blog The Blonde Salad, vďaka ktorému sa stala jednou z najúspešnejších influenceriek a módnou ikonou. Pri tej príležitosti si blondínka nadelila darček v podobe vlastného dokumentu. 

Film sa zameriava nielen na pracovné úspechy známej Talianky, ale tiež jej súkromný život. Chiara sa minulý rok vydala za rapera menom Fedez, s ktorým má syna Leoneho. 

Spomínaný dokument bol slávnostne odprezentovaný na filmovom festivale v Benátkach. Chiara sa pri tej príležitosti predviedla v dráždivých šatách s hlbokým výstrihom. Z neho jej v stej chvíli vykukla bradavka, ktorú má známa blondínka ozdbenú piercingom. 

Chiara Ferragni (ne)chtiac ukázala bradavku.
Zobraziť galériu (6)
Chiara Ferragni (ne)chtiac ukázala bradavku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Chiara Ferragni sa predviedla v takýchto krásnych šatách.
Zobraziť galériu (6)
Chiara Ferragni sa predviedla v takýchto krásnych šatách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chiara Ferragni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu