Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny spevák po afére s kolegyňou: Utajené tehotenstvo!

Justin Timberlake Zobraziť galériu (10)
Justin Timberlake (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je dvojnásobným otcom! Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel tvoria jeden z najkrajších párov Hollywoodu. Keď sa v novembri 2019 objavili v médiach fotky, na ktorých dnešný oslávenec flirtuje s kolegyňou a drží sa s ňou za ruky, mnohí zostali v šoku. Prešlo pár mesiacov a slávny spevák a herec šokoval opäť!

Justin Timberlake sa narodil 31. januára 1981. Už od útleho detstva sa prejavoval jeho spevácky a herecký talent. Vyhral niekoľko súťaží a bol jednou z hviezd The Mickey Mouse Club. Tam spoznal aj nemenej slávnu Britney Spears. Tá bola jeho prvou láskou a údajne prvou ženou, ktorú kedy pobozkal. 

Justin Timberlake a Britney Spears v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (10)
Justin Timberlake a Britney Spears v čase, keď tvorili pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica tvorila obľúbený pár. Randili spolu od roku 1999. V tom čase bol Justin hviezdou formácie ´N Sync. V marci 2002 sa však rozišli a Britney to niesla veľmi ťažko. Justinovi vyšiel jeho prvý sólový album a začal sa objavovať aj pred kamerami.

O rok neskôr zbalil Timberlake herečku Cameron Diaz. Ich vzťah trval tri roky. Začiatkom roka 2007 sa zaľúbil do Jessicy Biel, ktorá sa v októbri 2012 stala jeho manželkou. V apríli 2015 sa im narodil synček Silas. 

Koncom roka 2019 pracoval Timberlake na filme s názvom Palmer, v ktorom si zahrala aj Alisha Wainwright. Paparazzi ich nafotili počas návśtevy baru, kde sa pod rúškom noci dôverne dotýkali. Justin sa po tejto afére verejne ospravedlnil a priznal, že v ten večer bol pod vplyvom alkoholu. 

Justin Timberlake sa za aféru s kolegyňou verejne ospravedlnil.
Zobraziť galériu (10)
Justin Timberlake sa za aféru s kolegyňou verejne ospravedlnil.  (Zdroj: proimedia.sk)

Jessica svojmu manželovi odpustila a pár mesiacov po šokujúcich fotkách sa párik postaral o poriadne prekvapenie. V lete minulého roka sa im narodil druhý synček, ktorému dali meno Phineas.

Justin má na konte viacero ocenení, vrátane Grammy, Emmy, či MTV Video Music Awards. Môže sa tiež pochváliť tým, že bol zvolený za najsexi muža sveta.  

Justin Timberlake so svojou milovanou manželkou Jessicou Biel majú spolu dvoch synov.
Zobraziť galériu (10)
Justin Timberlake so svojou milovanou manželkou Jessicou Biel majú spolu dvoch synov.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Justin Timberlake
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu