Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NAJKRAJŠÍ PÁR ŠOUBIZNISU oslavuje jubileum: Ich krásne vyznania lásky musíte vidieť!

Justin Timberlake a Jessica Biel Zobraziť galériu (8)
Justin Timberlake a Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj keď ich manželstvo nebolo vždy ideálne a prešlo si viacerými pádmi, ich láska prekonala všetky prekážky. Manželia Justin Timberlake (41) a Jessica Biel (40) oslavujú 10. výročie svojej svadby. Pri tejto príležitosti sa s fanúšikmi podelili o svoje súkromné zábery, z ktorých je vidieť, prečo patria medzi najkrajšie páry šoubiznisu.

Justin Timberlake patrí medzi úspešných spevákov, avšak v minulosti ukázal, že okrem hudobného talentu v sebe ukrýva aj herecké umenie. Zahral si vo viacerých filmoch, ako sú napríklad Vymedzený čas či Sociálna sieť. Herectvu sa venuje aj jeho manželka Jessca Biel, ktorá sa azda najvaic preslávila v seriáli V siedmom nebi, či v populárnom horore Texaský masaker motorovou pílou.

Napriek tomu, že v minulosti boli aj na chvíľu bez seba, všetci predpokladali, že ich to ešte viac utvrdilo v ich vzájomnej láske
Zobraziť galériu (8)
Napriek tomu, že v minulosti boli aj na chvíľu bez seba, všetci predpokladali, že ich to ešte viac utvrdilo v ich vzájomnej láske  (Zdroj: SITA)

Dvojica sa dala dokopy v roku 2007 a o 5 rokov neskôr si povedali svoje áno. Ich manželstvo si prešlo aj turbulentným obdobím, keď sa Timberlake v roku 2019 prechádzal ruka v ruke s ich hereckou kolegyňou Alishou Wainwright. Ich vzťah však toto nepríjemné obdobie prežil a dnes sa môžu tešiť z veľkého jubilea.

Spevák zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sériu súkromných fotiek so svojou manželkou, ktorými si pripomenul výročie ich svadby. „10 rokov nie je dosť! Každý deň ma robíš lepším manželom a otcom. Veľmi ťa milujem. Si krásny človek," napísal k záberom umelec.

Svoje šťastie prezentovala aj Biel. V rozhovore pre magazín Access Hollywood povedala, že prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. „Niekdy mám pocit, že tých 10 rokov prebehlo ako mihnutím oka a inokedy si uvedomím, že 10 rokov je dlhý čas a veľmi podstatné obdobie života. Som na to veľmi hrdá," povedala matka dvoch detí, ktoré má so spomínaným Timberlakeom.

Viac o téme: Justin TimberlakeJessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu