Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna promi dcéra zabudla na OCHRANU: Juj, má to TRPKÚ DOHRU!

Leni Klum Zobraziť galériu (5)
Leni Klum (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Dcéra slávnej modelky Heidi Klum (49) - Leni (18) pomaličky, ale isto rozbieha rovnakú kariéru, akou sa preslávila jej matka. Začínajú si ju všímať aj tie najväčšie módne značky a svoju krásu zdieľa aj na Instagrame. Práve tam sa pochválila fotkou, na ktorej sa ukázala úplne spálená!

Objavila sa na titulke slávneho magazínu Vogue a spolu s Heidi sa predstavila na módnej prehliadke, ktorú organizovala Dolce & Gabanna. Leni tak má našliapnuté k tomu, aby zažila podobne úspešnú kariéru ako jej matka.

Na záberoch, ktoré pridáva na svoj Instagram dokazuje, že má všetky predpoklady na to, aby v modelingu uspela. Avšak, ak bude robiť podobné chyby ako nedávno, veľmi si tým nepomôže. Na najnovších záberoch sa totiž ukázala úplne spálená. Ochrana proti slnku zrejme zostala doma.

K príspevku doplnila krátky komentár: „Malý bozk od slnka." Jej sledovatelia, ktorých už má na tejto sociálnej sieti viac ako 1,5 milióna, jej v komentároch dôrazne odporučili, aby nepodceňovala používanie opaľovacieho krému.

Obaja rodičia Leni Klum patria medzi prominentov. Kým jej matka Heidi je svetoznáma modelka, jej biologický otec je známy obchodník Flavio Briatore (72), ktorý sa preslávil svojím pôsobením v motoristickom športe. Na výchove mladej modelky sa však nepodieľal a jej matka niekoľkokrát zdôraznila, že Leni za otca považuje jej bývalého manžela Seala (59). Spevák si ju v roku 2009 oficiálne adoptoval.

Viac o téme: Heidi KlumLeni Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu