Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horúúúca FOTO božskej Heidi Klum: Na dovolenke provokuje hore bez!

Heidi Klum Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

EURÓPA - Vie ako zaujať! Heidi Klum (49) si momentálne užíva dovolenku v Európe so svojím manželom Tomom Kaulitzom (32). Modelka patrí dlhodobo medzi najkrajšie ženy sveta. Navyše, veľmi rada necháva vyniknúť svoje krivky v odvážnych šatách. Tentokrát však odhodila aj tie a ako inak, záberom sa pochválila na svojom Instagrame.

Heidi Klum si užíva leto plnými dúškami. So svojím manželom Tomom Kaulitzom pravidelne zásobujú fanúšikov fotkami z ich súkromia. Dvojica sa nebojí pridávať ani zábery, na ktoré by mnohí jedinci nemali odvahu. 

Momentálne sa nachádzajú v Európe. Heidi sa totiž zúčastnila módnej prehliadky Dolce&Gabanna. Tentokrát však v úlohe diváčky. Jednou z hviezd večera bola totiž jej dcéra Leni (18), ktorá úspešne kráča v šľapajách svojej matky.

Porotkyňa súťaže America's Got Talent sa odviazala aj na najnovšom zábere, ktorý zverejnila na svojom Instagrame. Mnohých fanúšikov pohľad na jej bezchybné telo určite poriadne rozpálil. 

Heidi Klum je známa modelka, moderátorka a portkyňa. Ako prvá Nemka spolupracovala so slávnou značkou Victoria's Secret. V minulosti bola vydatá za Rica Pipina a hudobníka Seala. Má štyri deti, spomínanú dcéru Leni má s obchodníkom Flaviom Briatorem, so Sealom má synov Henriho (16), Johana (15) a dcéru Lou (12).  

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu