Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávna herečka ŠOKUJE: Vyhľadala muža, ktorý ju ZNÁSILNIL!

Ashley Judd Zobraziť galériu (13)
Ashley Judd (Zdroj: Lionsgate)

NASHVILLE – Americká herečka a aktivistka Ashley Judd (54) si prešla niečím, čo by nechcela zažiť žiadna žena. V minulosti bola totiž až trikrát znásilnená, čo si vyžiadalo daň na jej psychike. Rozhodla sa však svojmu démonovi postaviť čelom a jedného z mužov sa dokonca rozhodla vyhľadať.

Ashley už viackrát ukázala, že nemá problém o svojej minulosti rozprávať úplne otvorene. Priznala, že bola počas života trikrát znásilnená, pričom po jednom z týchto odporných skutkov otehotnela. V poslednom rozhovore sa svetu zverila s tým, že jedného z násilníkov dokonca vyhľadala a nakoniec sa aj stretli.

Prezradila to v podcaste Healing with David Kessler. Tento muž ma znásilnil v roku 1999. V tej dobe som už bola pomerne známa. Ale keďže je moja duša silná a naplnená, tak som ho vyhľadala a stretla sa s ním,“ uviedla herečka.

„Jasne som mu povedala, že na to, aby som sa duševne uzdravila, nepotrebujem jeho spoluprácu alebo aby sa snažil napraviť to, čo urobil. Pri mojej práci som mala príležitosť stretnúť sa so ženami, ktoré si prešli rovnakým peklom ako ja. Až po týchto skúsenostiach som sa s Božou pomocou rozhodla kontaktovať ho," doplnila Ashley.

Slávna herečka ŠOKUJE: Vyhľadala
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Warner Bros.)

„Skúsila som ho nájsť, čo nebolo až také ťažké. Skončili sme na hojdacích kreslách pri potoku. Povedala som mu, že by som si rada vypočula príbeh, ktorý so sebou nosil toľko rokov," opísala aktivistka.

Nakoniec sa rozhovorila o dôvodoch, pre ktoré zverejnila tento príbeh. „Urobila som to, pretože podľa mňa existuje veľa spôsobov, ako vyliečiť smútok. Je dôležité, aby poslucháči vedeli, že som od neho nič nepotrebovala. Reči o tom, že už je iný a že ho to mrzí, mi boli ukradnuté, pretože vyrovnanie so smútkom a traumou je vnútorný proces, ktorému žiadne slová nepomôžu," uzavrela Ashley.

Salma Hayek, Ashley Judd
Zobraziť galériu (13)
Salma Hayek, Ashley Judd  (Zdroj: SITA)

Ashley Judd sa preslávila ako herečka. Zahrala si vo filmoch ako Divergencia, Ruby in Paradise, Pád Bieleho domu alebo Frida. Je členkou viacerých humanitárnych organizácii a dlhodobo bojuje za práva žien.

Viac o téme: Ashley Judd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu