Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

IDE DO VÄZENIA! Dablér kráľovnej Alžbety II. z olympiády: Priateľke rozbil hlavu a zhodil ju zo schodov!

Gary Connery zastúpil kráľovnú Alžbetu II. pri zoskoku padákom. Zobraziť galériu (8)
Gary Connery zastúpil kráľovnú Alžbetu II. pri zoskoku padákom. (Zdroj: SITA/Profimedia)

LONDÝN - Pred desiatimi rokmi kaskadér Gary Connery (53) zahviezdil na olympijských hrách v Londýne ako dablér kráľovnej Alžbety II. (96) No dnes stránky britských novín zapĺňa nechutným útokom na svoju priateľku. Tej mal počas hádky najprv rozbiť hlavu a potom ju zhodiť zo schodov. Pôjde do väzenia!

Gary Connery sa preslávil pred 10 rokmi, keď počas olympijských hier v Londýne v jednej scénke nahradil kráľovnú Alžbetu II. Tá si zahrala po boku Jamesa Bonda, teda herca Daniela Craiga, v krátkom skeči, ktorý sa vysielal na slávnostnom zahájení. No keď prišlo k záberom, v ktorých kráľovná skáče s padákom, pred kamerou ju vystriedal spomínaný kaskadér. 

Tieto zábery obleteli celý svet a z Garyho Conneryho sa aspoň na chvíľu stala medzinárodná hviezda. Teraz však kaskadér stránky britských novín zapĺňa z úplne iného dôvodu. Minulý týždeň bol totiž odsúdený za ťažké ublíženie na zdraví. Svojej priateľke mal ešte v októbri minulého roka počas hádky najprv rozbiť hlavu o zábradlie a potom ju zhodiť zo schodov. 

IDE DO VÄZENIA! Dablér
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

IDE DO VÄZENIA! Dablér
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA, bbc)

Jeho polovička Tanya Brass sa pritom v tom čase liečila kvôli bipolárnej poruche osobnosti. Gary sa snažil pred súdom predostrieť svoju verziu príbehu, že Tanya zakopla, no porota jej neuverila. Kaskadér navyše klamal aj privolaným policajtom a lekárom zo sanitky. Súd teda rozhodol nekompromisne - pôjde do väzenia. Výšku trestu sa dozvie čoskoro. 

 

IDE DO VÄZENIA! Dablér
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA, bbc)

Viac o téme: Gary ConneryKráľovná Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu