Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

53-ročná hviezda ÚPLNÉ NAHÁ v uliciach: Pozóóór! Hrozia kolízie

Odvaha jej nechýba! Zobraziť galériu (13)
Odvaha jej nechýba! (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Novopečení manželia Jennifer Lopez (53) a Ben Affleck (49) si momentálne užívajú medové týždne. Internet neustále zaplavujú fotky dvojice, ako si vychutnávajú romantické prechádzky v parížskych uličkách. Speváčka však najnovšie šokovala obyvateľov Los Angeles, kde sa objavila úplne nahá!

Po tom, ako si dvojica pred viac ako týždňom povedala svoje áno v Las Vegas, sa presunuli do Európy, aby tu prežili svoje medové týždne. Pri tejto príležitosti si zvolili jedno z najromantickejších miest sveta - Paríž.

Počas minulých dní sa objavili stovky fotografii manželov, ktoré ich zachytávali v uličkách tohto mesta. Jennifer však včera spôsobila poriadny rozruch v Los Angeles, kde sa objavila len v Evinom rúchu!

53-ročná hviezda ÚPLNÉ NAHÁ
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Umelkyňa totiž nedávno rozšírila svoju ponuku telových prípravkov o nový balzam s názvom JLo Body, ktorý aj sama propaguje. V rámci spustenia predaja jej novej značky sa tak objavila na jednej z miestnych budóv fotografia, na ktorej bývalá tenečníčka pózuje úplne nahá.

Speváčka s portorickými koreňmi spustila predaj tohto prípravku v nedeľu, teda v deň jej 53. narodenín. Balzamu spravila veľkú reklamu aj na svojich súkromných sociálnych sieťach. V prípade záujmu o jej najnovší produkt si však budete musieť pripraviť 65 dolárov.

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu