Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy spevák sa váľal v posteli plnej krások: O 10 rokov staršia frajerka bude "nadšená"!

Harry Styles Zobraziť galériu (7)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Harry Styles (28) momentálne cestuje po Európe v rámci koncertnej šnúry Love On Tour. Tú však zatiaľ sprevádza jeden nešťastný moment za druhým. Drobným potešením pre speváka môže byť jeho nový videoklip k piesni Late Night Talking. Otázkou však je, či z neho bude nadšená aj jeho priateľka Olivia Wilde (38)!

Harry Styles aktuálne koncertuje v rámci jeho očakávanej Love On Tour. Tá sa však nezaobišla bez komplikácií. Koncert v Glasgowe poznačil pád fanúšika z 10-metrovej výšky, ten v Kodani bol zrušený po tom, ako sa v meste odohral vražedný útok.

Teraz však Harry Styles prichádza s videoklipom k piesni Late Night Talking. V ňom sú napríklad zábery, ako je v posteli s viacerými sporo odetými ženami. Jeho priateľka, herečka Olivia Wilde, z toho zrejme nie je príliš nadšená...

Olivia Wilde
Zobraziť galériu (7)
Olivia Wilde  (Zdroj: SITA)

Fanúšikovia však nešetrili chválou. „Je to jeden z najlepších hudobníkov na svete. Všetky jeho piesne sú užasné a jeho hlas je neuveriteľný," napísal jeden z nich. „Harry je s prehľadom jeden z najlepších spevákov tejto dekády," doplnil ďalší.

Harry Styles
Zobraziť galériu (7)
Harry Styles  (Zdroj: YouTube)

Harry Styles je britský hudobník, ktorý sa preslávil v speváckej šou X Factor. S herečkou Oliviou Wilde sa dali dokopy minulý rok. Kráska má s bývalým partnerom Jasonom Sudeikisom (46) dve deti -  syna Otisa (8) a dcéru Daisy (5).

VIDEO: Klip k piesni Late Night Talking od Harryho Stylesa.

Viac o téme: Olivia WildeHarry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu