Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovská DRÁMA na koncerte slávneho speváka: Fanúšik padal z 10-metrovej výšky!

Na koncerte Harryho Stylesa sa odohrala poriadna dráma. Zobraziť galériu (3)
Na koncerte Harryho Stylesa sa odohrala poriadna dráma. (Zdroj: SITA a YouTube.com)

GLASGOW - Hrozivá situácia sa odohrala cez víkend počas vystúpenia Harryho Stylesa (28) v škótskom Glasgowe. Vyše 50 000 fanúšikov si vychutnávalo hudobnú šou. V tom však jeden z nich prepadol cez zábradlie z jedného z najvyšších miest štadióna...

Bývalý člen skupiny One Direction - Harry Styles odštartoval svoje turné Love on Tour naozaj štýlovo. Podarilo sa mu vypredať futbalový Ibrox Stadium v Glasgowe, na ktorom bolo cez 50 000 jeho fanúšikov. 

Veľkolepú šou však poznačila hrozivá udalosť, z ktorej behá mráz po chrbte. Podľa informácií, ktoré zverejnil The Sun istý fanúšik sa prepadol cez zábradlie balkóna, zhruba z 10-metrovej výšky. Akoby zázrakom muž prežil a momentálne by nemal byť v ohrození života.

VIDEO: Počas koncertu Harryho Stylesa takmer došlo k obrovskej tragédii. 

K mužovi okamžite prišli členovia policajného a záchranného zboru. Zdravotníci mu poskytli neodkladnú starstlivosť a muži zákona zisťovali, ako k nehode došlo. Nakoniec sa k celej veci vyjadril hovorca škótskej polície. „Policajti dostali upozornenie o mužovi okolo 22:15 miestneho času. Na mieste neboli zistené žiadne podozrivé okolnosti nehody a muž bol v opatere lekárov," povedal hovorca.

Do úzadia sa tak dostal aj jeden výnimočný moment z koncertu. Harry pripravil prekvapenie pre jednu zo svojich veľkých fanúšičiek, ktorej spolu s celým štadiónom zaspievali k narodeninám. Tá si toto skvelé prekavpenie užívala z prvého radu.

Harry Styles začal svoju kariéru v roku 2010 v britskej verzii šou The X Factor, kde ho spojili s ďalšími štyrmi súťažiacimi a vytvorili skupinu One Direction. Po tom, ako sa kapela v roku 2016 rozpadla, sa spevák začal venovať sólo kariére. Na konte má už tri albumy, ktoré pozbierali niekoľko ocenení.

Harry Styles bol súčasťou formácie One Direction.
Zobraziť galériu (3)
Harry Styles bol súčasťou formácie One Direction.  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu