Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Fanúšička zasiahla slávneho speváka ROVNO MEDZI NOHY: Chudááák... Aha, čo nasledovalo!

Harry Styles Zobraziť galériu (8)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

CHICAGO - Harry Styles (28) sa v posledných rokoch prepracoval na úplný vrchol hudobnej scény a veľmi úspešná je aj jeho herecká kariéra. Lenže jeho celosvetové turné sprevádzajú od začiatku nepríjemné udalosti a inak tomu nebolo ani v Chicagu, kde musel svoj koncert nečakane prerušiť.

Jeho vystúpenie v škótskom Glasgowe zatienila situácia, pri ktorej jeden z fanúšikov spadol z 10-metrovej výšky. Následne musel zrušiť koncert v Kodani, keďže len pár hodín pred jeho koncertom došlo v hlavnom meste Dánska k vražednému útoku, pri ktorom zomreli 3 osoby.

Koncert v americkom meste Chicago žiadnu podobnú drámu nepriniesol, ale ani táto šou neprebehla úplne bez problémov. V jednom momente musel Harry svoje vystúpenie prerušiť.

Počas toho, ako sa rozprával so svojimi fanúšičkami, sa jedna z nich rozhodla spevákovi hodiť na pódium fľašu s vodou. Tá ho však zasiahla na to najmenej vhodné miesto, čo pre speváka veľmi príjemné nebolo.

Po chvíľkovom šoku povedal, že to bolo veľmi nešťastné. Následne začal rozprávať piskľavým hlasom a žartoval, že tak bude spievať až do konca koncertu. Všetko však našťastie dobre dopadlo a spevák svoje vystúpenie bez problémov dokončil.

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu