Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Chýba len čivava! Sexica z Pussycat Dolls úplne ako Pravá blondínka: Ehm, čo tie BRADAVKY?!

The Pussycat Dolls Zobraziť galériu (5)
The Pussycat Dolls (Zdroj: Profimedia/SITA)

LONDÝN - Kompletne ružová! Ashley Roberts (40) sa do povedomia verejnosti dostala ako jedna zo speváčok formácie The Pussycat Dolls. Aktuálne blondínka pôsobí ako rozhlasová moderátorka, no stále sa jej darí pútať pozornosť. Najnovšie si do ulíc Londýna vyšla doslova ako Pravá blondínka. No viac ako jej ružový outfit, priťahovali pohľady jej trčiace bradavky!

Skupina The Pussycat Dolls bola v rokoch 2003 až 2010 obrovským fenoménom. Boli sexi, talentované, perfektne tancovali. Potom sa však formácia rozpadla a hoci pred tromi rokmi mala ambície vrátiť sa na scénu, pandémia koronavírusu tento pokus zmarila. Začiatkom roka dievčatá oznámili, že plánované turné sa definitívne ruší. 

Aktuálne sa tak šestica speváčok a tanečníčok venuje rôznym povolaniam. Ashley Robert napríklad pracuje ako rozhlasová moderátorka v britskom Global rádiu. A práve na ceste odtiaľ ju v týchto dňoch nafotili fotografi. A tak ako pred rokmi na pódiu, aj teraz v uliciach Londýna bola doslova neprehliadnuteľná. A výraznú zásluhu na tom malo jej oblečenie. 

Pussycat Dolls
Zobraziť galériu (5)
Pussycat Dolls  (Zdroj: profimedia.sk)

40-ročná moderátorka totiž celý svoj outfit ladila do výraznej ružovej. Vyzerala doslova ako Elle Woodsová z filmu Pravá blondínka. Chýbala jej už iba čivava, ktorú by držala v ruke. Ashley mala na sebe magentové šaty po kolená, tie doplnila kabelkou rovnakej farby a ešte aj topánky zladila do cukríkovej ružovej. Na jeden malý detail však zabudla - na podprsenku. Spod úpletu sa tak doslova predierali na slobodu jej bradavky.

Chýba len čivava! Sexica
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ashley RobertsThe Pussycat Dolls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu