Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny herec zmenil ŠIKANOVANÉMU chlapcovi život: Wau! Je úžasné, čo sa mu deje

Paul Rudd Zobraziť galériu (3)
Paul Rudd (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Americký herec Paul Rudd (53), známy ako predstaviteľ Ant Mana, ukázal svoje dobré srdce. Krásnym činom prejavil svoju podporu šikanovanému 12-ročnému chlapcovi, ktorému spolužiaci odmietli podpísať jeho ročenku.

Chlapcova mama, Cassandra Cooper-Ridder, sa na sociálnych sieťach podelila s príbehom o tom, ako ročenku jej 12-ročného syna podpísali len dvaja učitelia a dvaja spolužiaci. Tiež sa zverila, že chlapec bol v minulosti šikanovaný a že verí, že jedného dňa si nájde priateľov... A ani len netušila, čo jej slová spôsobia!

FOTO: Spolužiaci Brodyho šikanovali. Títo starší žiaci sa mu rozhodli vyjadriť svoju veľkú podporu.

Pod príspevkom sa hromadili komentáre od ľudí, ktorí ukázali Brodymu lásku a podporu. Starší žiaci sa mu s nadšením do ročenky podpsiovali. Jedným z tých, kto zareagoval na Brodyho príbeh, bol aj herec Paul Rudd. Skontaktoval sa s rodinou, prostredníctvom Facetime sa s novým priateľom porozprával.

Cassandra všetko zdieľala na sociálnej sieti Facebook. „Dnes sa stalo niečo ÚŽASNÉ!!!! Brody sa rozprával s Paulom Ruddom! Toto že je skutočný život?! Teraz ma štipni! Brody bol taký nadšený! Naozaj si urobil Brodyho tak šťastným! Moje srdce je teraz tak plné!“ napísala šťastná matka.

VIDEO: Úryvok z rozhovoru slávneho herca a šikanovaného Brodyho.

Ale to bol len začiatok, pretože Paul poslal Brodymu niečo veľmi špeciálne po tom, čo počul jeho príbeh. Balenie obsahovalol podpísanú prilbu Ant Mana a krásny list, na ktorého obálke bolo napísané: „Môjmu dobrému priateľovi Brodymu, ktorý sa raz zmocní sveta!" V liste odznelo, že „je dôležité pamätať na to, že aj keď je život ťažký, veci sa zlepšujú. Je toľko ľudí, ktorí ťa milujú a myslia si, že si to najlepšie dieťa, aké existuje – ja som jedným z nich! Nemôžem sa dočkať, až uvidím všetky tie úžasné veci, ktoré dokážeš."

FOTO: Slávny herec svojho nového priateľa obdaroval. 

Darčeky Cassandru dojali k slzám. Vo svojom príspevku na Facebooku povedala: „Paul Rudd je úžasná ľudská bytosť! Naozaj si urobil Brodyho tak šťastným! Moje srdce je teraz tak plné!" A slávny herec nie je jediným chlapcovým novým priateľom. Ako jeho mama pravidelne informuje, dostáva listy a darčeky z rôznych kútov sveta. 

Brodyho príbeh prvýkrát zachytil vietor koncom mája, pričom stovky ľudí sympatizovali s chlapcom a jeho matkou po tom, čo sa podelila o to, čo sa stalo. Povedala, že Brodyho dráždia aj preto, že mu „odstávajú uši“ a je „extrémne tenký“. Brodyho mama Cassandra vyzvala ostatných rodičov, aby naučili svoje deti láskavosti.

Viac o téme: Paul Rudd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu