Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka (63) sa zaplietla so sexi zajačikom (29): Emma, veď ten by ti mohol byť synom!

Deryl McCormack a Emma Thompson Zobraziť galériu (8)
Deryl McCormack a Emma Thompson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takúto ju nepoznáme! Skvelá herečka Emma Thompson (63) sa pred pár dňami objavila v relácii NBC - Late Night With Seth Meyers, aby odprezentovala nový film Good Luck to You, Leo Grande. V ňom stvárnila hlavnú rolu - vdovu na dôchodku Nancy Stokes, ktorá si najíma sexuálneho pracovníka Lea. Toho si zahral sexi Deryl McCormack (29) a medzi dvojicou to pred kamerami poriadne iskrilo. Aha!

Oscarová herečka Emma Thompson svojím výkonom prekvapila nejedného fanúšika. Na takýto typ filmu u nej nie sme vôbec zvyknutí. Prevažne stvárňuje konzervatívne ženy, ako napríklad Elinor Dashwoodovú vo filme Rozum a cit, či profesorku Sybillu Trelawneyovú z Harryho Pottera. V novom počine sa ale poriadne odviazala!

VIDEO: Trailer k filmu Good Luck To You, Leo Grande. 

Posteľné scény a nahota si totiž vyžadovali obrovskú dávku odvahy. Hlavní protagonosti preto absolvovali zaujímavú prípravu. „Kúsok po kúsku sme sa vyzliekali, pozorovali svoje telá a komentovali, čo sa nám na nich páči a čo nie,“ vyjadrila sa herečka v šou Late Night With Seth Meyers. „Neskôr sme na seba kreslili a písali. Keď si na svojom tele urobíte takéto mapy, ľahšie ho viete prijať,“ doplnila.

Záber z filmu Good Luck To You, Leo Grande.
Zobraziť galériu (8)
Záber z filmu Good Luck To You, Leo Grande.  (Zdroj: SITA)

Thompson dala najavo, že pri natáčaní nahých scén sú všetci okolo opatrní a je to veľmi zábavné. „Keď vám prinesú napríklad nejakú rekvizitu, prídu k vám a po celý čas sa vám pozerajú výlučne iba do očí. Za žiadnych okolností sa na vás nepozrú,“ povedala k tomu Emma.

Rodáčka z Londýna prezradila, že sebavedomie ísť do filmu mala aj vďaka doterajším skúsenostiam, pretože už raz strávila tri dni nahá s Jeffom Goldblumom pri svojom celovečernom debute The Tall Guy z roku 1989.

Viac o téme: Emma ThompsonDeryl McCormackGood Luck to You Leo Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu