Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Oscarová herečka prehovorila o nevere: Chúďa, cítila sa ako mŕtva!

Emma Thompson Zobraziť galériu (10)
Emma Thompson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská herečka Emma Thompson (63) patrí medzi najznámejšie herečky svojej generácie. Šťastie okrem herectva však našla aj v súkromnom živote. Už takmer 20 rokov je totiž vydatá za kolegu Grega Wiseho (56). Jej prvé manželstvo s režisérom Kennethom Branaghom (61) však bolo poznačené neverou a oscarová herečka priznáva, že to obdobie bolo pre ňu mimoriadne náročné.

Emma Thompson sa preslávila filmami ako sú napríklad Rodinné sídlo, Rozum a cit, Kúzelná opatrovateľka či Cruella. Naposledy spôsobila rozruch filmom s názvom Veľa šťastia, pán Veľký!, v ktorom hravo zvládla posteľné i odhalené scény. 

Kým v pracovnom živote sa talentovanej herečke vždy nesmierne darilo, jej súkromný život priniesol i nepekné chvíle. Postaral sa o to jej prvý manžel - herec a režisér Kenneth Branagh, ktorému povedala svoje "áno" v roku 1989. Ich zdanlivo dokonalé manželstvo sa však rozpadlo vo chvíli, keď sa prevalila jeho aféra s herečkou Helenou Bonham Carter. Ich románik vznikol počas natáčania filmu Mary Shelley’s Frankenstein, ktorý Branagh režíroval. 

Helena Bonham Carter a Kenneth Branagh vo filme Frankenstein
Zobraziť galériu (10)
Helena Bonham Carter a Kenneth Branagh vo filme Frankenstein  (Zdroj: TriStar Pictures)

Thompson vtedy cítila obrovskú bolesť, o ktorej sa najnovšie rozhovorila v rozhovore pre magazín New Yorker„Cítila som sa, akoby som bola napoly mŕtva. Úplne som stratila pocit, že som milovaná a hodnotná osoba. Bola som úplne slepá a nevidela som, že mal počas natáčaní vzťahy s inými ženami. Vtedy som zistila, ako jednoducho viem byť zaslepená a oklamať samú seba," povedala umelkyňa.

Svoje šťastie však napokon našla po boku herca Grega Wiseho. S tým sú spolu už 27 rokov a v roku 2003 spečatili svoju lásku svadbou. Dvojici sa v roku 1999 narodila dcéra Gaia (22). Aj keď sa pokúšali o druhé dieťa, ich snahy neboli úspešné. Dvojica však v roku 2003 spoznala vtedy 16-ročného chlapca z africkej Rwandy Tindyebwu Agaba. Pár sa mu rozhodol pomôcť a nakoniec si ho adoptovali.

Viac o téme: Emma Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu