Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DESIVÁ premena šmrncovnej herečky: Veď táto čudáčka nemôže byť ona!

Emma Thompson Zobraziť galériu (6)
Emma Thompson

LONDÝN - Je to vôbec ona?! Posledné zábery britskej herečky Emmy Thompson (63) spôsobili, že ju jej fanúšikovia takmer nespoznali. Držiteľka Oscara sa najbližšie objaví vo filme Matilda.

Pripravované dielo Matilda čerpá námet z rovnomenného detského románu od Roald Dahla a filmu ktorý vychádza z tej istej knihy. Predstavia sa v ňom Jodie Comer, Emma Stone alebo spomínaná Emma Thompson.

Diváci si ho budú môcť vychutnať na Netflixe. A nejde pri tom o jediné novodobé spracovanie osvedčenej klasiky. Ako CEO spoločnosti - Ted Sarandos prezradil, užívatelia sa môžu tešiť napríklad aj na novú adaptáciu Charlieho a továrne na čokoládu. „Chceme tieto nadčasové príbehy priniesť väčšiemu množstvu divákov v nových formátoch a vniesť do nich nejaké nové kúzlo,” uviedol. „Máme skvelú príležitosť písať nové kapitoly týchto obľúbených príbehov a potešiť tak deti a dospelých po celom svete z generácie na generáciu,” dodal. 

Trailer k filmu Matilda.

Trailer k filmu bol zverejnený včera a zatiaľ sa teší dobrým ohlasom. Najväčší šok fanúšikom spôsobila práve Thompson, ktorá stvárňuje jednu z hlavných postáv. Mnohí diváci ju totiž vôbec nespoznali.

Za všetko však môže úloha, v ktorej sa umelkyňa objaví. Pani Trunchbull, ako sa volá riaiteľka fiktívnej školy, totiž na divákov pôsobí poriadne odstrašujúcim dojmom. Preto inak sympatická herečka prešla poriadnou premenou. 

Emma Thompson vo filme Matilda.
Zobraziť galériu (6)
Emma Thompson vo filme Matilda.  (Zdroj: Netflix)

Emma Thompson vo filme Matilda.
Zobraziť galériu (6)
Emma Thompson vo filme Matilda.  (Zdroj: Netflix)

Emma Thompson je u nás známa hlavne vďaka rozprávke Kúzelná opatrovateľka, ale diváci si ju môžu pamätať aj z filmu Rodinné sídlo, vďaka ktorému získala Oscara v kategórii najlepšia herečka v hlavnej úlohe.

Galéria: Emma Thompson

Viac o téme: Emma Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu