Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Filmový detektív (75) vzal NOVÚ MILENKU na dovolenku: Toto TELO má teraz legendárny herec v posteli!

Danny Glover so svojou aktuálnou milenkou Zobraziť galériu (4)
Danny Glover so svojou aktuálnou milenkou (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA - Hviezda filmovej série Smrtonosná zbraň Danny Glover (75) len nedávno potvrdil rozchod so svojou manželkou Eliane Cavalleiro. Náhradu si však našiel veľmi rýchlo. Svoj nový objav dokonca zobral na dovolenku do Talianska, kde si spoločné chvíle ozaj užívali. A paparazzi boli pri tom!

Pre amerického herca Dannyho Glovera je to už druhé neúspešné manželstvo. Jeho prvou ženou bola Asake Bomani, s ktorou sa rozviedli na prelome milénia. Dvojica má spolu 46-ročnú dcéru Mandisu. Druhé manželstvo - s Eliane Cavalleiro hercovi vydržalo 13 rokov a nepochádazjú z neho žiadne deti. Naposledy sa v spoločnosti objavili v roku 2018 a nič nenasvedčovalo tomu, že v ich vzťahu su problémy. Teraz ale vyšlo najavo, že sa ich cesty rozišli...

Herec však nesmútil. Po jeho boku sa totiž objavuje nová žena. Je ňou realitná maklérka Regina Murray. Prvýkrát sa spolu ukázali 11. júna na filmovom festivale v Taliansku. Aktuálne si vychutnávajú spoločné chvíle na ostrove Sardínia.

Danny Glover a Regina Murray
Zobraziť galériu (4)
Danny Glover a Regina Murray  (Zdroj: Twitter - Regina Murray)

Regina na pláži zaujala svojím plochým bruchom a tým, že sa chcela vo veľkom fotiť. Slávny herec nenamietal a so svojou láskou si spravili niekoľko spoločných selfie. Potom si užívali oddych a chvíle v mori.

Danny Glover so svojou aktuálnou milenkou
Zobraziť galériu (4)
Danny Glover so svojou aktuálnou milenkou  (Zdroj: profimedia.sk)

Začiatkom tohto roka Mel Gibson (66) potvrdil, že Glover sa objaví v najnovšom dieli Smrtonostnej pasce, kde si zahrá svoju legendárnu postavu seržanta Rogera Murtaugha. Posledná časť tejto série má už 23 rokov.

Mel Gibson a Danny Glover vo filme Smrtonosná zbraň
Zobraziť galériu (4)
Mel Gibson a Danny Glover vo filme Smrtonosná zbraň  (Zdroj: Warner Bros. Pictures)

Viac o téme: Danny GloverSmrtonosná zbraň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu