Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna dcéra (18) Heidi Klum OHURUJE figúrou: Štíhly driek a… Fíha, PRSIA jej môže závidieť aj slávna mama!

Heidi Klum s dcérou Leni. Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum s dcérou Leni. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - 49-ročná Heidi Klum dodnes patrí k najväčším menám svetového modelingu. No jej 18-ročná dcéra jej pomaly začína šľapať na päty. A niet sa čomu čudovať - Leni zdedila po mame krásu a štíhly driek, ale... Fíha, prsia jej môže závidieť aj ona sama!

Osemnásťročná Leni Klum, ktorej otcom je podnikateľ a investor v F1 Flavio Briatore, si maminu profesiu skúsila už pred rokom a odvtedy sa na mólo dostala hneď niekoľkokrát. Jej zatiaľ najväčším úspechom bol kontakt so značkou Dior či prehliadka pre módny dom Dolce & Gabanna. No toto je len začiatok. 

Galéria: Heidi Klum

Krásna blondínka totiž neprestáva ohurovať dobre namixovanými génmi a dokonalými krivkami. Tie si zatiaľ najviac všímajú jej fanúšikovia na sociálnej sieti Instagram, ktorí jej na účte každým dňom pribúdajú. Svoj profil mladá Klum pravidelne zásobuje zábermi nielen profesionálnymi, ale aj amatérskymi zo súkromia. No a nedávno sa pochválila fotkou v bikinách. 

A tou mnohým doslova vyrazila dych - má super štíhly driek... No bezchybné bruško by si pri pohľade na fotku jej pánski obdivovatelia zrejme ani nevšimli. Úsporná trojuholníková podprsenka totiž odhalila aj jej prirodzene veľké prsia. A je evidentné, že v jej prípade bola príroda oveľa štedrejšia, ako pri slávnej Heidi. Veď posúďte sami!

Krásna dcéra (18) Heidi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.K.)

Krásna dcéra (18) Heidi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Heidi KlumLeni Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu