Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ZLATÁ BAŇA Johnnyho Deppa po ŠKANDALÓZNOM SPORE: Bude z neho najlepšie zarábajúci herec všetkých čias!

Johnny Depp Zobraziť galériu (5)
Johnny Depp (Zdroj: SITA/AP Photo/Shizuo Kambayashi, File)

LOS ANGELES - Miestami nechutný proces, ktorý bude ešte dlho rezonovať vo svete šoubiznisu. Aj tak by sa dal opísať spor, ktorý v stredu dospel k svojmu koncu. Johnny Depp (58) oslavuje verdikt súdu, ktorý sa postavil na jeho stranu. Ako bude ďalej vyzerať jeho herecká kariéra je síce otázne, ale mnohí mu predpovedajú raketový vzostup až na samý vrchol filmového priemyslu.

Galéria: Johnny Depp

Holywoodska hviezda Johnny Depp vyhral súd so svojou bývalou manželkou Amber Heard. Podľa mnohých mu verdikt súdu pomôže stať sa jedným z najžiadnejších hercov. Medzi nich sa zaradila aj Alexandra Villa, ktorá je prezidentkou spoločosti In House PR. Táto organizácie posyktuje PR služby filmovým a odevným spoločnostiam, hercom či športovcom. Medzi ich lientov patria Paramount studios, Warner Bros studios, Dolce Gabbana, Simon Cowell alebo Alexander Ovechkin. 

Spomínaná Villa, ktorá zastupuje hviezdy najrôznejších odvetví už viac ako dve dekády, má na budúcnosť Deppa jasný názor. „Je tu veľa dôvodov myslieť si, že po tomto procese sa Johnny Depp opäť zaradí medzi hercov, ktorí zarobia filmovým produkciám obrovské peniaze. Jeho kariéra začne raketovo stúpať. V prvom rade, má v rukách srdcia vačšiny divákov. V druhom rade je v pozícii, v ktorej si môže vyberať tie najlepšie a najväčšie filmy najbližších rokov." tvrdí Villa.

Prezidentka spomínanej spoločnosti pokračovala: „Môže sa stať najlepšie zarábajúcim hercom všetkých čias! Johnny zarobil za svoju kariéru holywoodskym štúdiam milióny dolárov za posledné dakády. Má za sebou 40 rokov pôsobenia v projektoch, ktoré sú divákmi milované. Ako príklad, parfúm Christian Dior Sauvage, ktorej reklamnou tvárou je Johnny Depp, je v súčasnosti na historických maximách predaja." dodala Villa

ZLATÁ BAŇA Johnnyho Deppa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Walt Disney Pictures)

Ďalej sa vyjadrila aj na tému hercovej najznámejšej filmovej úlohy: ,,Televízni vysielatelia opakujú filmy Piráti z Karabiku jeden po druhom." Na následujúcu otázku ohľadom jeho možného návratu k produkcii Disney a Pirátom z Karibiku povedala: „Pre Disney bol zlatým chlapcom v čase, keď Piráti z Karibiku zarábali milióny, takže nikdy nehovor nikdy. Na konci sú dôležité iba dve veci. Peniaze a profit." uzavrela Villa.

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu