Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

MANÉVRE kvôli Deppovi v Prahe: ZADEBNENÝ hotel, 2 m odstup… NIKTO ho nemohol ani vidieť!

Johnny Depp sa aktuálne nachádza v Prahe. Zobraziť galériu (2)
Johnny Depp sa aktuálne nachádza v Prahe. (Zdroj: SITA/AP Photo/Shizuo Kambayashi, File)

PRAHA - V nedeľu popoludní do hlavného mesta našich západných susedov dorazil hviezdny Johnny Depp (59). Ten aktuálne pútal veľa pozornosti najmä svojím súdom s exmanželkou Amber Heard. Niet divu, že je oňho väčší záujem ako kedykoľvek predtým. A to sa odzrkadlilo aj na bezpečnostných opatreniach v Prahe. Hotel bol úplne zadebnený, všetci si museli držať 2-metrový odstup a... Nikto ho nemohol ani vidieť!

Johnny Depp včera dorazil do Prahy, aby sa dnes večer mohol zúčastniť koncertu legendárneho Jeffa Becka, na ktorom vystúpi ako špeciálny hosť. A jeho príchod sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia. Tie začali už na letisku. Tam ho priamo na pristávacej dráhe vyzdvihol anglický vodič v striebornom mercedese. 

Galéria: Herec Johnny Depp

Hercovi boli k dispozícii aj dvaja českí šoféri, no tí americkú hviezdu nemohli ani vidieť. „Vôbec sme ho nevideli. Nepustili nás tam skôr, než bol Depp v pristavenom aute. Potom sme mu a jeho tímu naložili do áut veci a išli pred nimi do hotela,“ prezradil pre eXtra.cz jeden z vodičov. No prísne manévre boli aj v okolí spomínaného ubytovacieho zariadenia. 

Informácia, že tam príde Johnny Depp, k nemu prilákala novinárov aj fanúšikov. No hotel bol doslova zadebnený. Dovnútra bol zákaz vstupu, no ochrankári mali problém aj s postávaním pred vchodom . Každý, kto nebol hosťom, musel stáť najmenej 2 metre od objektu. A nezaberala vraj ani námietka, že chodník a cesta patria mestu. 

Fanúšikovia tam napokon stáli úplne zbytočne. Pred príchodom herca zamestnanci hotela zatiahli závesy na všetkých oknách a otvorili garáž. Najprv dorazili dve čierne autá s českými vodičmi a batožinou americkej hviezdy. No a po nich prišiel aj strieborný mercedes s Deppom. To okamžite zamierilo do garáže a herec sa českej verejnosti neukázal ani na malý moment. 

Johnny Depp dnes vystúpi ako špeciálny hosť na koncerte legendárneho Jeffa Becka.
Zobraziť galériu (2)
Johnny Depp dnes vystúpi ako špeciálny hosť na koncerte legendárneho Jeffa Becka.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu