Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexi herec rok tajil svoju lásku: Krásku po jeho boku nečakajte!

Luke Evans Zobraziť galériu (7)
Luke Evans (Zdroj: Foto: Instagram)

LONDÝN - Šťastný a zamilovaný! Britský herec Luke Evans (43), známy napríklad z počinov Kráska a zviera, Súboj titanov, či Vojna bohov, ohúri nielen talentom, ale aj sexepílom. Atraktívny vzhľad a svalnaté telo mu zaručujú obdiv mnohých žien z celého sveta... Avšak smola, tento fešáčik je zadaný.

Pri pohľade na Luka Evansa síce nejedna žena omdlieva, avšak zástupkyne nežného pohlavia majú smolu. Slávny herec sa totiž netají svojou homosexuálnou orientáciou. V januári minulého roka priznal, že sa s priateľom - režisérom menom Rafael Olarra rozišli. 

V uplynulých dňoch vyšlo najavo, že herec je opäť zamilovaný. So svalnatým 32-ročným Španielom Franom Tomasom, ktorý sa živí ako grafik, sa spoznali zhruba pred rokom a svoj románik doposiaľ držali v tajnosti. 

„Ich vzťah je zo dňa na deň silnejší. Spoločne v tajnosti cestujú po celom svete. Sú naladení na rovnakú vlnu, majú rovnaký zmysel pre humor a zahŕňajú sa komplimentami,” uviedol pre The Sun ich blízky priateľ. 

Evans sa netají tým, že túži mať potomka. „Často na to myslím. A čím som starší, tým viac mám pocit, že by som mal do toho ísť. Nechcem byť starým otcom, ale rád by som sa už stal otcom,” uviedol v jednom z rozhovorov slávny herec. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy sa mu táto túžba naplní.  

Viac o téme: Luke Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu