Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TAJNÁ SVADBA Ewana McGregora: O 14 rokov mladšia kráska mu na staré kolená porodila 5. dieťa!

Ewan McGregor a Mary Elizabeth Winstead Zobraziť galériu (7)
Ewan McGregor a Mary Elizabeth Winstead (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Známy herec Ewan McGregor (51), ktorého preslávil napríklad film Trainspotting, a jeho o 14 rokov mladšia partnerka Mary Elizabeth Winstead (37) sú už manželia. Svoju lásku spečatili počas uplynulého víkendu, v kruhu blízkej rodiny a priateľov.

Keď sa začiatkom roka 2018 objavili v médiách správy o tom, že Ewan McGregor sa po 22 rokoch manželstva s matkou svojich štyroch detí - Eve Mavrakis rozvádza, mnohí boli v šoku. A hoci v žiadosti uviedli, že príčinou rozvodu sú neprekonateľné rozdiely, slávny herec sa už v tom čase netajil tým, že sa počas nakrúcania seriálu Fargo zamiloval do kolegyne Mary Elizabeth Winstead.

Dnes je už jasné, že nešlo len o krátky románik, ale vážny vzťah. Herečka v júni 2021 priviedla na svet ich synčeka, ktorému dali meno Laurie. Dvojici sa tehotenstvo podarilo udržať v tajnosti a pre viacerých fanúšikov teda bolo prekvapením, že Ewan, ktorý má z prvého manželstva tri dcéry - Clara (26), Esther (21) a Anouk (11), sa stal na staré kolená päťnásobným otcom. 

Ewan McGregor s najstaršou dcérou Clarou
Zobraziť galériu (7)
Ewan McGregor s najstaršou dcérou Clarou  (Zdroj: profimedia.sk)

Po uplynulom víkende sú zo zaľúbencov už manželia. Ako informuje Magazín People, v súkromí svojho sídla si vymenili manželské sľuby. „Bola to malá svadba pre rodinu a blízkych priateľov. Konala sa pod holým nebom a bolo to celé milé a radostné. Oni sú úžasný pár,” uviedol zdroj pre spomínaný magazín. „Žijú si pomerne nenápadne. Radi chodia na túry a na pláž. Veľmi sa ľúbia a narodenie ich syna ich lásku len posilnilo,” dodal.  

Správy o svadbe napokon na Instagrame potvrdila aj samotná nevesta. „Ewan McGregor a Mary Elizabeth Winstead sú manželia!” napísala k spoločnej fotke tmavovláska. 

Viac o téme: Ewan McGregorMary Elizabeth Winstead
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu