Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

TRAPAS prsnatej raperky po Oscaroch: Vypadol jej PRSNÍK a… Takmer ukázala aj rozkrok!

Raperka Saweetie si vyrobila pikantný trapas. Zobraziť galériu (4)
Raperka Saweetie si vyrobila pikantný trapas. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Niektorí verejne známi ľudia sa snažia médiam vyhýbať a iní robia všetko pre to, aby ich stoj čo stoj zaujali. Takým prípadom je aj americká raperka Saweetie, vlastným menom Diamonté Quiava Valentin Harper (28). Tá na afterpárty po Oscaroch dorazila v šatách, ktorými si vyrobila pikantný trapas. Vypadol jej prsník a takmer ukázala aj rozkrok!

Raperka Saweetie sa na červenom koberci blysla v šatách, ktoré pôsobili ako tri kusy nastrihanej látky. Prsia jej totiž zahaľovali len dva pásy čiernej látky a zvyšok metráže použila na sukňu. No a práve na tento model blondínka tvrdo doplatila svojou verejnou hanbou. 

Šaty totiž dokázali plniť svoj účel - a teda zakrývať jej najintímnejšie partie tela - len do určitého momentu. Akonáhle sa raperka objavila na afterpárty, ktorú organizovali Beyoncé a Jay-Z, došlo k pikantnému odhaleniu. Spod jedného z čiernych pásov jej totiž vybehol prsník. 

A zvyšok večera si musela dávať pozor aj na svoj rozkrok. Vysoký rozparok jej totiž v jemnom vánku pri chôdzi takmer odhalil aj to, čo skrýva medzi nohami. 

TRAPAS prsnatej raperky po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

TRAPAS prsnatej raperky po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: SaweetieOscar 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu