Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slávny boxer Kličko súčasťou domobrany: Táto VOJNA nemá víťaza, len porazených...

Vladimír a Vitaliji Kličko
Vladimír a Vitaliji Kličko (Zdroj: Instagram)

KYJEV - Vladimír Kličko (45), ktorý sa po celom svete preslávil ako uznávaný boxer, zvádza v týchto chvíľach svoj najťažší zápas. Spoločne so svojím bratom Vitalijim (50), ktorý je starostom Kyjeva, sa k aktuálnej situácii vyjadrili aj na Instagrame.

„Drahí Ukrajinci, drahí krajania. Prišla na nás veľká tragédia,” začal svoj príhovor Vitaliji, ktorý občanov vyzval, aby zachovali pokoj a všetci spoločne ukázali silu a ducha. „Ozbrojené sily Ukrajiny hrdinsky bránia našu zem. My v Kyjeve robíme všetko pre ochranu nášho mesta. Vytrvalosť a odhodlanie. Jednota a chladná myseľ. Sláva Ukrajine!” znie úryvok z jeho príhovoru. 

Slova sa ujal aj slávny boxer. „Prihováram sa všetkým medzinárodným partnerom kvôli tragédii, ktorá sa na Ukrajine v týchto dňoch deje. Táto nezmyselná vojna nebude mať žiadneho víťaza, len porazených. Chcem vám povedať, že musíme zostať súdržní proti tejto ruskej agresii. Nedovoľme, aby to pokračovalo v Ukrajine, v Európe, vo svete. Buďme silní a súdržní. Podporme Ukrajinu,” reagoval Vladimír. 

Viac o téme: Vladimír KličkoVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu