Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bude ROZVOD?! Podozrenia z nevery a teraz: Manželka zavolala na princa z Popelky políciu!

Pavel Trávníček s manželkou Monikou Zobraziť galériu (4)
Pavel Trávníček s manželkou Monikou (Zdroj: Facebook MT)

PRAHA - Už pred dvomi mesiacmi rozvíril herec Pavel Trávníček hladinu, keď verejne publikoval svoje podozrenia o nevere manželky Moniky. Po tom, ako v sobotu večer strávila čas s údajným milencom, ktorému robí manažérku, došlo v ich domácnosti zrejme k hádke. A vyústila až v zásah polície!

Približne pred dvomi mesiacmi sa na facebookovom profile hercovho divadla objavil zvláštny status. „Monika sa rozhodla žiť s J. Svěceným. Maxmiliána vždy šupne na Moravu a ja s tým nemôžem nič urobiť. Kto mi pomôže nestratiť syna?“ zneli slová, ktoré však po nejakom čase z profilu zmizli. 

Pavel Trávniček
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Rozprávka Tři oříšky pro Popelku bola po rokoch digitálne vylepšená

Popelka

Zdá sa teda, že Trávníček podozrieval manželku, že medzi ňou a huslistom Jaroslavom Svěceným je viac, než len vzťah manažérky a jej zverenca. Monika vtedy tvrdila, že status bol útokom hackerov, lenže paparazzi dvojicu neskôr prichytili, ako išli spolu do umelcovho bytu. 

A teraz prišlo k ďalšiemu incidentu. V sobotu sa pani Trávníčková zúčastnila akcie, na ktorej vystupoval aj Svěcený. A po návrate domov zrejme došlo k hádke. Minimálne tak sa dá dedukovať z toho, že u nich následne zasahovala polícia. „Monika na nás zavolala políciu,” napísal Blesku herec, ktorý sa podľa všetkého rozhodol manželské problémy riešiť verejne. „Dnes v noci polícia prehľadala môj dom na udanie Fialkovej-Trávničkovej,” dodal umelec v ďalšej správe. 

Bude ROZVOD?! Podozrenia z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Barrandov)

To, že k zásahu naozaj došlo, potvrdili českým novinárom aj muži zákona. „Môžeme potvrdiť, že v sobotu krátko pred druhou hodinou rannou sme robili výjazd v Mnichoviciach k riešeniu prípadu a prevereniu oznámenia o narušení občianskeho spolužitia medzi partnermi,” uviedol hovorca príslušného oddelenia Zdeněk Chalupa. 

Zdá sa, že u princa z rozprávky sa schyľuje k rozvodu. Medzi manželmi je vekový rozdiel 35 rokov. Brali sa v lete 2015 a koncom roka 2016 sa im narodil syn Maximilián. 

Bude ROZVOD?! Podozrenia z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook MT)

Viac o téme: Pavel Trávníček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu