Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka ohúrila cestou na večeru: Fotografom naservírovala svoje prsia!

Megan Fox Zobraziť galériu (7)
Megan Fox (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Sexepíl z nej sršal na všetky strany! Megan Fox rozhodne patrí medzi najpríťažlivejšie herečky súčasnosti. A kráska to dala najavo aj pred pár dňami, keď sa pri príležitosti svojich narodenín vybrala s milencom na romantickú večeru. Pozrite sa, ako perfektne vyzerala!

Dala si záležať! Americká herečka Megan Fox je stelesnením dokonalosti. Za pravdu nám určite dajú nielen mnohí muži, ale aj dámy, ktoré bez závisti vedia oceniť ženskú krásu. Keď ju paparazzi zvečnia nenalíčenú, je rovnako atraktívna, ako keď sa objaví na červenom koberci. 

V uplynulých dňoch oslávila táto trojnásobná mamička s výstavnou postavou svoje 35. narodeniny. pri tej príležitosti sa spolu s milencom - spevákom Machine Gun Kelly vybrali na večeru do prestížnej reštaurácie. Cestou tam natrafili na bulvárnych fotografov, ktorí si hrdličky s nadšením fotili. 

Bodaj by nie! Oslávenkyňa mala na sebe outfit, v ktorom sama vyzerala ako ten najlepší darček. V červenom nohavicovom kostýme ju nešlo prehliadnuť. Pod sakom mala podprsenku rovnako výraznej farby, v ktorej jej dekolt vyzeral priam bombasticky!  

Machine Gun Kelly so svojou sexi frajerkou Megan Fox.
Zobraziť galériu (7)
Machine Gun Kelly so svojou sexi frajerkou Megan Fox.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu