Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Také ZÁSNUBY šoubiznis nezažil: Preboha! Pripíjali si VLASTNOU KRVOU

Zobraziť galériu (4)

LOS ANGELES - Fanúšikovia neskrývali zdesenie! Krásna herečka Megan Fox (35) a raper Machine Gun Kelly (31) tvoria poriadne výstredný pár. Svoju lásku sa najnovšie rozhodli spečatiť svadbou. O akt zásnub sa podelili s celým svetom... A ako už v prípade tejto dvojice býva zvykom, aj teraz sa im podarilo šokovať!

Megan Fox sa v roku 2010 vydala za hviezdu seriálu Beverly Hills 90210 - Briana Austina Greena, s ktorým má troch synov. Vzťah dvojice bol celkom turbulentný a v máji 2020 vyšlo najavo, že sa rozišli. Ešte pred oficiálnym vyhlásením paparazzi nafotili krásku bez obrúčky a začalo sa špekulovať, že s raperom a hercom menom Machine Gun Kelly sú viac, než len kolegovia. 

A klebety sa potvrdili. Megan sa rozviedla, avšak čoskoro možno opäť vstúpi do manželstva. Jej výstredný partner ju totiž požiadal o ruku. Mladík pred krásnu herečku pokľakol s výnimočným prsteňom. Spolu s klenotníkom totiž vytvorili šperk, ktorý obsahuje smaragd - kameň podľa jej mesiaca narodenia a diamant, ktorý je jeho kameňom. 

Takto vyzerá prsteň, s ktorým Machine Gun Kelly požiadal svoju lásku o ruku. 

Radostnou novinkou sa na Instagrame pochválila aj samotná Megan. Ako prezradila, zásnuby sa konali na pre nich magickom mieste. „V júli 2020 sme sedeli pod týmto stromom a žiadali sme o kúzlo. O rok a pol neskôr, po tom, ako sme si spoločne prešli peklom a smiali sme sa viac, než som si vedela predstaviť, sa ma spýtal, či sa za neho vydám,” uviedla vo svojom príspevku krásna herečka. 

„A tak ako vo všetkých životoch predtým a v každom z tých, čo budú potom, som povedala áno. A potom sme sa napili krvi toho druhého,” dodala Fox, čím mnohých priaznivcov šokovala. Kým skupina followerov neskrývala zdesenie a zhrozenie, ďalší sa zhodujú na tom, že išlo len o akési poetické reči a dúfajú, že by dvojica toho nebola schopná...

Machine Gun Kelly požiadal krásnu Megan Fox o ruku. 

Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu